Parmentier met spinazie & witlof

parmentier met spinazie met greenway gehaktballetjes

STAP 1 Stoof de helft van de sjalotjes aan in margarine. Voeg het Greenway fijngehakt eraan toe en breng op smaak met de Chinese kruidenmix en het zeezout. STAP 2 Stoof de andere helft van de sjalotjes ook aan in wat margarine. Voeg de spinazie toe en laat even stoven. Breng op smaak met fruitpeper […]

Penne met boschampignons

penne boschampignons met Greenway Filetstukjes “Just like chicken”

STAP 1 Verhit de olijfolie en fruit de sjalot. Doe er de lookpuree en wat tijm bij. STAP 2 Voeg nu de groenten toe en stoof ze beetgaar. STAP 3 Voeg de sojaroom, champignonfond en Kipstukjes toe van Greenway. STAP 4 Serveer met pasta en werk af met rucola en Season Peper.

Rode Thaise kokoscurry

rode thaise curry met greenway Mediterraanse balletjes

STAP 1 Laat wat vetstof opwarmen en stoof de groenten beetgaar. STAP 2 Voeg de kokosmelk, de rode currypasta, groentebouillon, rietsuiker en limoenblaadjes toe. Laat het mengsel licht indikken met maïzena of een alternatieve sausbinder. STAP 3 Voeg de Gehaktballetjes toe. STAP 4 Dien op met verse koriander of gehakte pindanootjes. Tip: Maak dit recept […]

Saltado

STAP 1 Verhit de vetstof in een braadslee en bak de Kipstukjes. STAP 2 Voeg de wokmix en de asperges toe en overgiet met de marinade. STAP 3 Laat de groentjes garen en werk af met verse munt, sojasaus, limoensap en sesamolie. STAP 4 Dien op met rijst of quinoa.

Stoofvlees

STAP 1 Bak de uien samen met de wortelblokjes tot de ui goudbruin kleurt. Voeg de look, de filetstukjes en de fijngesneden champignons toe en bak nog een aantal minuten. STAP 2 Voeg de tijm, laurier en het bruin bier toe samen met de perenstroop en het water. STAP 3 Besmeer de beschuiten met mosterd […]

Tajine van Soline

tajine soline met Greenway Filetstukjes “Just like chicken”

STAP 1 Laat wat vetstof opwarmen, voeg het water en de bouillon toe en stoof de groenten beetgaar. STAP 2 Voeg de tomatenstukjes, abrikozen, Medina-kruiden en verse munt of koriander (of een mengeling) toe en laat nog 15 minuten garen op een zacht vuur. STAP 3 Bak de Greenway filetstukjes just like chicken op de […]

Vogelnestjes

vogelnestjes met greenway gehakt en spinazie en krielaardappelen

STAP 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Kook de krielaardappeltjes in licht gezouten water. STAP 2 Kook de eieren negen minuten, blus ze vervolgens onder koud water en pel deze hardgekookte eitjes. STAP 3 Meng de knoflook en fijngesneden ui met het gehakt en kruid met peper en zout. STAP 4 Maak de vogelnestjes: […]

Vol-au-vent

vol au vent met Greenway Filetstukjes “Just like chicken” en greenway balletjes

STAP 1 Stoof de champignons en de schorseneren in sojaboter. STAP 2 Voeg er de sojaroom, champignonfond en truffelolie aan toe. STAP 3 Voeg de Kipstukjes toe en laat samen koken. STAP 4 Dik de saus in met roux of maïzena. Kruid met peper en zout en dien op met gehakte peterselie.

Zoetzure groente wok

zoetzure groentenwok

STAP 1 Bak de Greenway wokreepjes met de vetstof goudbruin in een braadslee of een hete luchtoven op 200°C. STAP 2 Hierna kan je ook de wokgroentjes mee aanstoven tot deze gaar zijn. STAP 3 Meng de saus en de kruidenmix onder de groentemix en stoof het geheel nog paar minuten op matig vuur.  STAP […]

Wrap met kip en kimchi

kiplekkere currysalade met Greenway Filetstukjes

HOE MAAK JE DE KIMCHI? STAP 1 Rooster de vegan broodjes enkele minuten in een broodrooster of in de oven op 180°C. Snijd indien Voor de kimchi: maak een marinade met de sambal, knoflook, het paprikapoeder, de gember, de suiker en de azijn. Voeg naar smaak ook nog wat vissaus toe. STAP 2 Meng de […]

nl_BENL