INGREDIËNTEN

  • 20 wraps
  • 1 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken”(vegan)
  • 5 avocado’s
  • 2 bundels radijzen
  • 800 g kruidenkaas
  • 250 g artisjokbodems
  • 400 g maïs
  • 250 g kerstomaten
  • 150 g jonge bladsla
  • 6 dl soya cuisine (op te kloppen, Alpro)
  • 400 g mild & creamy
  • (alternatief natuuryoghurt, Alpro)
  • Spicemix del mondo chimichurri PURE (Verstegen)
  • Spicemix del mondo mediterraé PURE (Verstegen)
  • Peper & zout

Mediterrane wrap met zongedroogde tomaten en kruidenkaas

20 personen

STAP 1

Grill de wrap.

STAP 2

Bak de Kipstukjes in olijfolie en kruid met wat peper.

STAP 3

Klop de soja cuisine op en meng met de mild & creamy. Kruid af met de chimichurri spicemix, peper en zout.

STAP 4

Stoom de artisjok en snijd in reepjes.

STAP 5

Bestrijk de wrap met de roommengeling en verdeel de garnituren (kerstomaten, artisjokreepjes, avocado in schijfjes, radijzen in kwartjes, maïs en kruidenkaas).

STAP 6

Werk af met de mediterraé spicemix en de jonge bladsla.