4
veganistisch

INGREDIËNTEN

  • 2 pakjes Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
  • 1 kg penne
  • 5 sjalotten
  • 2 teentjes look (geperst)
  • 400 g boschampignons
  • 400 g schorseneerstukjes
  • 600 ml sojaroom
  • 40 g champignonfond
  • 80 g rucola
  • Olijfolie
  • Tijm
  • Maïzena
  • Zwarte peper

Alle recepten

Penne met boschampignons

WERKWIJZE?

Stap 1

Snipper de sjalot, verhit de olijfolie, en fruit de sjalot.
Doe er de lookpuree en wat tijm bij.

Stap 2

Snij de champignons en voeg ze samen met de schorseneerstukjes toe. Stoof de groenten beetgaar.

Stap 3

Voeg de sojaroom, champignonfond en Chick’Pieces toe van Greenway. Laat zacht sudderen en kook ondertussen de penne.

Stap 4

Doe de pasta in een diep bord, giet er een lepel saus over en werk af met rucola en zwarte peper.

Download de pdf