4
veganistisch

INGREDIËNTEN

  • 2 pakjes Greenway Gehakt (vegan)
  • 1 zak verse spinazie
  • 4 witlofstronken
  • 1 kg aardappelpuree
  • 3 sjalotten
  • 20 g margarine
  • Olijfolie
  • Citroenpeper
  • Witte peper
  • Grof zeezout
  • Nootmuskaat
  • Paneermeel

Alle recepten

Parmentier
met spinazie & witlof

WERKWIJZE?

Stap 1

Stoof de helft van de sjalotjes aan in margarine. Voeg het gehakt eraan toe en breng op smaak met de kruiden en het zeezout.

Stap 2

Stoof de andere helft van de sjalotjes ook aan in wat margarine. Voeg de spinazie toe en laat even stoven. Breng op smaak met de citroenpeper.

Stap 3

Snijd het witlof, stoof het kort, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Laat goed uitlekken en meng onder de aardappelpuree.

Stap 4

Maak in de ovenschaal laagjes van Gehakt, spinazie en witlofpuree.

Stap 5

Bestrooi de ovenschotel met paneermeel en enkele klontjes margarine. Bak in de oven op 180 °C gedurende een half uurtje.

Download de pdf