Greenway’s missie

Wij geloven dat klimaatverandering de grootste uitdaging van onze tijd is.
Ons doel is dan ook om zelfs de grootste vleesliefhebbers te verleiden met verrassend lekkere veggieproducten.

 

Al meer dan 20 jaar veggie pioniers

Tijdens een inspirerende reis door Indië kwam Paul Florizoone in 1996 noodgedwongen in contact met de vegetarische keuken. Doordat hij er een aantal keer ziek was geworden van bedorven vlees, besloot hij tijdens het vervolg van zijn reis enkele maanden uitsluitend vegetarisch te eten. Zo ontdekte hij dat de Indische veggie keuken enorm lekker en gevarieerd is.

Voor Paul – toen nog een verstokte vleeseter – was dit een echte eyeopener. En zo ontstond het idee om terug in België een veggie concept te beginnen. Om zoveel mogelijk mensen te overtuigen hoe verrassend lekker de vegetarische keuken kan zijn. Greenway Gent opende begin 1997 zijn deuren en was vanaf dag één meteen een groot succes!

Greenway groeide jaar na jaar verder en werd de trendsetter in feel good food! Dit met eigen resto’s, een assortiment verrassend lekkere veggieproducten bij Delhaize en in foodservice en tijdens de zomer met foodstands op de grote Belgische muziekfestivals.

Greenway’s bezielers

Paul Florizoone

Oprichter @Greenway & culinair mastermind

Paul’s missie

“zoveel mogelijk mensen een goed gevoel geven
bij plant based voeding en continu blijven innoveren”

Cedric Hanet

Mede-eigenaar @Greenway & klimaat ambassadeur na opleiding bij opleiding Al Gore

Cedric’s missie

“zorgdragen voor de ontwikkeling van de Greenway-medewerkers en het bijdragen aan een betere wereld en daar met Greenway een zo groot mogelijke impact bij hebben”

Werken bij…

Werken bij Greenway is als werken met je vrienden. We vormen een hecht team en je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien. Gastvrijheid is een universeel begrip, eten een taal die iedereen spreekt. Daarom vinden we je motivatie, je werklust en je instelling veel belangrijker dan je achtergrond of werkervaring. Ons team is een afspiegeling van onze keuken: net zo internationaal en bont gekleurd als onze gerechten. We omarmen eigen initiatief en creativiteit.

Er zijn regelmatig nieuwe vacatures. Houd daarvoor onze Facebook pagina goed in de gaten. Natuurlijk mag je ook een open sollicitatie sturen. Mail je motivatie en CV naar cedric@greenway.be