INGREDIËNTEN

  • 1 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
  • 1 kg Greenway witte worst met tuinkruiden (vegetarisch)
  • 200 g ui, blokjes (Ardo)
  • 1 kg uienringen (Ardo)
  • 400 g gegrilde paprika (Ardo)
  • 400 g aubergine, blokjes (Ardo)
  • 400 g courgette, blokjes (Ardo)
  • 600 g erwten extra fijn (Ardo)
  • 2 kg bloemkoolrijst met rode quinoa en groene linzen (quali power mix, Ardo)
  • 10 g knoflookpoeder
  • 10 g saffraan
  • 22 g paella mélange compleet
  • 40 g World grill Indian Mystery Pure (Verstegen)
  • 1 dl witte wijn
  • 500 g kerstomaten
  • 1 bussel peterselie
  • 3 citroenen
  • 200 g groentebouillonpasta
  • Olijfolie
  • Laurier
  • Tijm

Paëlla

20 personen

STAP 1

Verhit de olijfolie en stoof de blokjes ui met de courgette, aubergine en paprika.

STAP 2

Voeg de bloemkoolrijst met rode quinoa en groene linzen toe.

STAP 3

Breng op smaak met knoflookpoeder, saffraan en de paella mélange compleet.

STAP 4

Bevochtig met groentebouillon, tijm, laurier en witte wijn. Laat sudderen op een zacht vuurtje.

STAP 5

Bak de plant-based Kipstukjes van Greenway en de witte worst in World grill Indian Mystery Pure en olijfolie.

STAP 6

Hak de peterselie en halveer de kerstomaten.

STAP 7

Dresseer de paëlla op een bord en werk af met de uienringen, kerstomaten, peterselie en een schijfje citroen.