Bangkok beasty burger

bangkok beasty burger with gourmet burger

Verwarm de oven op 100°. STAP 1 Doe de groentjes in schaal en voeg de verse gember, het limoensap, de sojasaus, de rijstazijn, de Thaïse basilicum en de rietsuiker toe. Meng alles goed. STAP 2 Maak nu de burgersaus. Meng de mayonaise of veganaise met de rode-curry-pasta, de pindakaas en de ketchup. STAP 3 Grill […]

Chili sin carne with tacos guacamole, arrowhead onion and sour cream

chili sin carne taco's with Greenway minced meat

STAP 1 Stoof de ui samen met de olijfolie en voeg vervolgens de paprikastukjes, look en courgette toe. Laat stoven tot alles beetgaar is. STAP 2 Bak het gehakt mee met de groenten. STAP 3 Meng er de tomatenstukjes bij en voeg ook de chili, het kaneel, de komijn en de groentebouillon toe. Laat gedurende […]

Chipolatas with savoy stew and pickles

Greenway chipolata with baked potatoes, peas and carrots

STAP 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. STAP 2 Verwijder de buitenste bladeren en de harde kern van de savooikool. Snijd de kool in repen, spoel even en laat uitlekken. Fruit de savooikool aan in 35 gr boter en kruid met peper en zout. Zet het deksel op de kookpan […]

Chipolatas with spinach puree and sun-dried tomato

Greenway chipolata's with spinach puree and sundried tomato

STAP 1 Was de spinazie en verwijder de steeltjes. Stoof de spinazie zacht in een kookpot. Giet het vocht af. STAP 2 Kook de aardappelen zacht. Giet het water af en pureer ze. Meng met de spinazie, de tomaten, sojaboter en wat peper en zout. STAP 3 Bak de chipolata’s in boter of olie. We […]

The best vol-au-vent

vol au vent with Greenway Filet pieces "Just like chicken" and greenway balls

STAP 1 Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van de bladerdeegpasteitjes. Bak de pasteitjes af net voor het serveren. STAP 2 Smelt de boter in een stoofpot met groot oppervlak op middelmatig vuur. Voeg de ajuin toe en bak deze glazig en de randjes goudbruin. STAP 3 Voeg de paddenstoelen toe […]

Cordon bleu pizzaiola

Greenway cordon bleu pizzaiola with pasta and bantam tomatoes

STAP 1 Zet alvast een kookpan met warm water op het vuur om straks de pasta in te koken. STAP 2 Start vervolgens met het versnijden van de groenten: snijd de kerstomaatjes in kwartjes, halveer de olijven en hak de knoflook en ui heel fijn. Doe de olijfolie in een kookpan en fruit de ui […]

Fillet pieces with 'fine champagne' sauce

Greenway fillet pieces with fine champagne sauce

STAP 1 Begin met de saus. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de witloof fijn. Snijd de champignons in halve schijfjes. STAP 2 Smelt de vetstof in een pan en fruit er de sjalot in aan. Voeg er de knoflook aan toe en bak nog even. Doe er dan de fijngesneden witloof en champignons, de […]

Greenway Classic burger

Classic Gourmet burger with Greenway burger

Verwarm de oven voor op 100°. STAP 1 Grill of bak de burger gedurende 1 minuut en 15 seconden aan beide zijden met een beetje vetstof op een matig vuur. STAP 2 Snijd de broodjes doormidden en verwarm ze een paar minuten in de oven. STAP 3 Bak de uienringen in een beetje vetstof tot […]

Cordon bleu pizzaiola

Greenway cordon bleu pizzaiola with pasta and bantam tomatoes

STAP 1 Stoof de sjalotstukjes aan in de vetstof. Voeg hierbij de kerstomaten, kappertjes, ontpitte olijven, lookpuree en kruiden. Laat het geheel een 10-tal minuutjes op matig vuur sudderen. STAP 2 Leg de cordon bleus op bakplaten en besproei die eventueel nog even met wat vetstof.  STAP 3 Bak ze 10 à 12 minuten af […]

Meatballs in tomato sauce

Greenway meatballs in tomato sauce

STAP 1 Snij de uien fijn en de wortels, courgettes en venkel in brunoise (blokjes). STAP 2 Verhit de vetstof in en stoof alle groenten samen met de tomatenstukjes, bouillon en de kruiden. Laat een tiental minuten pruttelen op een zacht vuur met een deksel. STAP 3 Voeg de Greenway gehaktballetjes toe aan de saus. […]

en_USEN