One week
vegan
meal
planning
Geniet van een hele week aan Greenway gerechten.
“Super lekkere en makkelijke gerechtjes om de week mee door te komen”
– Gioia Decroix
Monday
Chipolata’s met Spinaziepuree En Zongedroogde Tomaat :
INGREDIËNTEN
- 1 pakje Greenway Chipolata’s
- 200 g jonge spinazie
- 10 halfzongedroogde tomaatjes
- 6 grote aardappelen
- 40 g sojaboter
- Peper en zout
- Vetstof
Tuesday
Thaise Kokoscurry met Broccoliballetjes
INGREDIËNTEN
- 1 broccoli
- 1 paprika
- 1 wortel
- 200 g Greenway broccoliballetjes
- 1 el groene currypasta
- 1 blik kokosmelk
- 1 el groentebouillon (poeder/vloeibaar)
- 4 limoenbladen
- 1 el rietsuiker
- Olijfolie
Wednesday
Wraps met Falafel Spinazie
INGREDIËNTEN
- 4 tortilla wraps
- 2 pakjes Greenway Falafel spinazie (te koop bij Colruyt)
- 1 granaatappel
- 300g jonge spinazie blaadjes
- 1 rood en 1 groen pepertje
- 1 rode ui
- 1 gele paprika
- 1 courgette
- 100ml yoghurt of plantaardige alternatief voor yoghurt
- 50g mayo of vegan mayo
- 20g verse munt
- Peper en zout
Thursday
Beste Vol-au-Vent
INGREDIËNTEN
- 1 eetlepel plantaardige bakboter
- 1 ajuin, fijngesnipperd
- 250 gr paddenstoelen, in hapklare stukken
- 2 tenen look, geperst of in stukjes
- 3 takjes peterselie, grof gehakt + extra als afwerking
- 150 ml groentebouillon/li>
- 1 potje Pa’lais Cuisine – bechamel
- 2 laurierblaadjes
- snuifje nootmuskaat
- 1 pakje Greenway just like chicken
- 1/2 pakje Greenway gehakt
- 1 klein scheutje cherry
- citroensap, naar smaak
- 2 vegan bladerdeegpasteitjes
- zwarte peper en zout
voor erbij:
- ovengebakken frietjes of puree en een frisse salade met fijngesneden sjalotjes
Friday
Frietjes met mini burgers cheezzy Spinazie
INGREDIËNTEN
- 4 pakjes Greenway mini burgers cheezzy spinazie (te koop bij Colruyt en Okay)
- 2 kg frietaardappelen
- Beetje plantaardige vetstof
- 2 pakje radijsjes
- Veldsla
- Mayonaise
Weekend
Saturday
No Nonsense Spaghetti Bolo
INGREDIËNTEN
- Greenway Gehakt
- Aangevuld met uw eigen favoriete ingrediënten voor een spaghetti bolo.
Sunday
Stoofvlees
INGREDIËNTEN
- 400 gr Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
- 100 g wortelblokjes
- 200 gr Parijse champignons
- 200 gr uien (in blokjes)
- 80 g sojaboter of margarine
- 10 g lookpuree
- 4 beschuiten
- 20 g mosterd
- 300 ml bruin bier
- 300 ml water
- 30 g perenstroop
- Takje tijm
- 2 blaadjes laurier
- Peper & zout