YES WAY, GREENWAY!

Een ongelooflijke voorliefde voor lekker eten en voor onze wereldbol, dat is waar het bij Greenway om draait.
Bij Greenway geloven we dat we de kracht hebben om de wereld te veranderen. Niet van de ene op de andere dag. But one bite at a time.
Green is the way to go!

Waarom Greenway thuishoort in restaurants en grootkeukens:

Bij Greenway gaat het om meer dan utopisch idealisme. Wat ons kenmerkt is innovatief realisme. Greenway is er zich van bewust dat we niet iedereen op de veggie boot krijgen, en dat we het dus anders moeten aanpakken.

  • Toenemende vraag naar veggie & vegan
  • Eenvoudig te bereiden
  • Duurzaam product: goed voor de planeet
  • Lang houdbaar: diepgevroren geleverd
  • 100% Belgisch en lokaal geproduceerd
  • Clean(er) label by default

Het Greenway foodservice-assortiment bestel je eenvoudig bij je vaste grossier. Onze producten zijn trouwens niet enkel verkrijgbaar bij grossiers in België, ook in Nederland vind je jouw favoriete Greenway-producten.

Een C02-neutraal gerecht in jouw restaurant ?

Zeer eenvoudig: Dat doen we samen in 1-2-3

  • Veggie/vegan-gerecht met een Greenway component op de menu. Je zet veggie/vegan gerechten met een CO2 neutrale Greenway component op de menu.
  • Je schrijft je in op ons ZERO IMPACT MEAL programma. Greenway compenseert de CO2e uitstoot van dit gerecht in het carbon offset programma van CO2logic. Per jaar berekenen wij de restemissies van al uw vegetarische maaltijden met een Greenway-component op basis van de verbruikte porties aan de hand van een door jou aangeleverde afnamelijst. We nemen dit mee in ons compensatieprogamma dmv carbon offset onder supervisie van CO2logic.
  • Jaarlijks rapporteren wij U de gerealiseerde klimaatwinst. Op basis van jouw gerealiseerde volume rapporteren wij je het aandeel in het carbon offset project en de gerealiseerde klimaatwinst. We besparen samen ca. 2 ton CO2e uitstoot per 1000 maaltijden*.

need inspiration?

Greenway biedt niet enkel producten, maar begeleidt ook in de transitie naar meer plantaardige gerechten in foodservice. Zo bieden we een waaier aan toepasbare recepten aan. Dus inspiratie nodig voor jouw plant-based moment van de dag? Check de recepten en let’s get started!

Wedden dat’t smaakt?
MEET THe NEW MEAT VAN
GREENWAY

Neem contact op met Greenway en wij komen onze
nieuwe producten met veel plezier voorstellen
in uw zaak of grootkeuken.

Heb je een vraag?  
Luc beantwoordt ze graag!  

+32 (0)476 54 46 89
luc@greenway.be

Of stuur onze een bericht
via onze sociale kanalen: