‘kebab’ burger met koolsla

STAP 1 Rooster de vegan broodjes enkele minuten in een broodrooster of in de oven op 180°C. Snijd indien nodig horizontaal doormidden. STAP 2 Verhit een anti aanbakpan met een scheutje olijfolie. Scheur de Greenway “just like chicken” stukjes in kleinere stukken. Bak gaar en voeg de teriyaki saus toe. Kruid met peper en zout. […]
Winterlasagne

STAP 1 Stoof de look, brunoisemix en tomatenblokjes in wat olijfolie en voeg de groentebouillon en het tomatenconcentraat toe. Breng op smaak met de spaghettimélange. STAP 2 Laat de groenten sudderen tot ze beetgaar zijn en kruid met zwarte peper en zout. STAP 3 Plet de Gehaktballetjes met een vorm en meng het gehakt onder […]
WAP worst appelmoes & patatjes

STAP 1 Bak de worsten in oven of braadslee met wat vetstof STAP 2 Dien de gebakken worsten op met appelmoes en gekookte aardappels
‘Just like kipcurry’ met rijst

STAP 1 Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking. Snijd de ananas in blokjes, het wit van de prei in ringen, de paprika in reepjes en de chilipeper fijn (haal er wel eerst de zaadjes uit). Verdeel de broccoli in kleine roosjes. STAP 2 Bak de filetstukjes op middelhoog vuur krokant in […]
BBQ brochette met groenten

Zin in een kleurrijke BBQ-traktatie? Rijg de veggie balletjes en worstjes van Greenway afwisselend met paprika, courgette, mais en rode ui op een spies, en gril ze een paar minuten. Draai regelmatig voor een perfect gegaarde, sappige brochette. Liever een frisse twist? Vervang de mais eens door asperges!
Hotdog met boerenworst

Zin in een smakelijke, luxe hotdog? Met de Boerenworst van Greenway, knapperige topping en een zoete honing-mayo zet je in een handomdraai een echte showstopper op tafel. Perfect gegrild, fris afgetopt met rucola en augurk, en afgewerkt met een pittige twist van rode peper. Smullen maar!
BBQ mix worsten met groenten

STAP 1 Verhit een grillpan of barbecue op middelhoog vuur. Grill de worsten ongeveer 5-6 minuten goudbruin en gaar, draai ze regelmatig. STAP 2 Serveer met enkele kerstomaatjes en ketchup.
BBQ-bloemkool-wings

Zin in een smoky en knapperige snack, helemaal veggie? Deze BBQ-bloemkool-wings hebben het allemaal: eerst heerlijk krokant uit de oven, daarna een rijke laag barbecuesaus. Met een snelle topping van lente-ui zet je in een handomdraai een onweerstaanbare bite op tafel. Smullen maar!
Thaïse ‘just like chicken’- sateetjes met pindasaus

Zin in een zwoele Thaise twist op de BBQ? Deze saté met ‘just like chicken’-stukjes van Greenway wordt kort gemarineerd in kokos, rode currypasta en gember, en daarna goudbruin geroosterd. Smaakt nog beter met een romige pindasaus, lente-ui, crunchy pinda’s en een vleugje chili. Zo zet je in no-time een exotische smaakexplosie op tafel!