4
veganistisch

INGREDIËNTEN

  • 2 pakjes Greenway Chick’Pieces (vegan)
  • 1 pakje Greenway Gehakt (vegan)
  • 400 g kastanjechampignons
  • 250 g woudpaddenstoelen
  • 400 g schorseneerstukjes
  • 1 l sojaroom
  • 60 g roux of 30 g maïzena
  • 50 g champignonfond
  • 50 g sojaboter
  • Truffelolie
  • Peterselie
  • Peper en zout
  • Alle recepten

Vol-au-vent

WERKWIJZE?

Stap 1

Kuis de champignons, snijd in schijfjes en stoof ze
samen met de schorseneren in sojaboter.

Stap 2

Voeg er de sojaroom, champignonfond en truffelolie
aan toe.

Stap 3

Draai kleine gehaktballetjes van het Greenway
Gehakt en voeg ze samen met de Chick’Pieces toe
aan de saus. Laat enkele minuten koken.

Stap 4

Dik de saus in met roux of maïzena. Kruid met peper
en zout en dien op met gehakte peterselie.

Download de pdf