4
veganistisch

INGREDIËNTEN

  • 2 pakjes Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
  • 4 wraps
  • 250 g sojascheuten
  • 300 g Chinese kool (fijngesneden)
  • 1 kleine komkommer (geschild en in julienne gesneden)
  • 200 g boontjes (beetgaar gekookt)
  • 50 g Sambal Oelek
  • 1 teentje knoflook (fijngehakt)
  • 20 g gemberpuree
  • 20 g rietsuiker
  • Paprikapoeder
  • 40 ml rijstazijn
  • IJsbergsla

Alle recepten

Wrap met kip en kimchi

WERKWIJZE?

Hoe maak je de kimchi?

Stap 1

Voor de kimchi: maak een marinade met de sambal,
knoflook, het paprikapoeder, de gember, de suiker en de azijn.
Voeg naar smaak ook nog wat vissaus toe.

Stap 2

Meng de Chinese kool met de komkommer en de
sojascheuten en meng er de marinade onder. Voeg de boontjes toe
en plaats gedurende een half uurtje in de koelkast.

Stap 3

Schep de groentjes voor gebruik uit de marinade en laat
uitlekken (eventueel in een vergiet).

Hoe maak je de wrap?

Stap 1

Warm de wrap gedurende een dertigtal seconden op in de magnetron.

Stap 2

Leg hierop de ijsbergsla en de kimchi. Werk eventueel af met koriander.

Stap 3

Bak de Chick’Pieces in de pan en verdeel ze over de groentjes.

Stap 4

Vouw de onderste helft naar het midden en vervolgens de linker- en rechterhelft. Omwikkel met boterpapier.

Download de pdf