4
veganistisch

INGREDIËNTEN

  • 4 st. Greenway Chipolata’s (vegan)
  • 1 rode ui
  • 1 kleine butternut
  • 2 wortels
  • 1 pastinaak
  • 1 knolselder
  • 2 aardperen
  • 400 g tomatenstukjes
  • 100 g gedroogde abrikozen
  • 80 g plantaardige vetstof
  • zoals sojaboter of olijfolie
  • 250 g fijne boontjes
  • 150 ml water
  • 20 g groentenbouillon
  • 20 g raz el hanout
  • 15 g verse munt of koriander (of mengeling)
  • Harissa

Alle recepten

Tajine

WERKWIJZE?

Stap 1

Schil alle groenten en snij ze in middelgrote stukken.
Laat wat vetstof opwarmen, voeg het water en
de bouillon toe en stoof de groenten beetgaar.

Stap 2

Voeg de tomatenstukjes, abrikozen, kruiden en verse
munt of koriander (of een mengeling) toe en laat nog
15 minuten garen op een zacht vuur.

Stap 3

Bak de Chipolata’s van Greenway op de bakplaat of
in de oven. Voeg ze toe aan de tajine.

Stap 4

Dien op met couscous.

Download de pdf