Greenway gourmet burger met Marokkaansse worteltjes en couscous salade

INGREDIËNTEN

500 gram wortelen in schijfjes gesneden
50 gram plantaardige boter
1 gram raz el hanout
10 gram verse munt fijngesneden
5 gram verse koriander fijngesneden
300 gram taboulé
4 el olijfolie
1 dl heet water
400 gram tomatenstukjes in blik
½ komkommer in kleine stukjes gesneden
1 paprika in kleine stukjes gesneden
3 stelen pijpajuin fijngesneden
30 gram rozijnen
Peper en zout

Gebakken Greenway burger met Marokkaanse worteltjes en couscoussalade

40 minuten

4 personen

STAP 1

Stoom de wortelschijfjes tot ze gaar zijn en bak ze in boter met de verse munt en de raz el hanout.

STAP 2

Meng voor de couscoussalade de taboulé met het heet water, de olijfolie, de tomatenstukjes, komkommer, paprika, munt, koriander, pijpajuin, peper en zout.

STAP 3

Bak de burgers in de pan met wat vetstof (anderhalve minuut voor elke zijde).

nl_BENL