The best vol-au-vent

vol au vent with Greenway Filet pieces "Just like chicken" and greenway balls

STAP 1 Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van de bladerdeegpasteitjes. Bak de pasteitjes af net voor het serveren. STAP 2 Smelt de boter in een stoofpot met groot oppervlak op middelmatig vuur. Voeg de ajuin toe en bak deze glazig en de randjes goudbruin. STAP 3 Voeg de paddenstoelen toe […]

Fillet pieces with 'fine champagne' sauce

Greenway fillet pieces with fine champagne sauce

STAP 1 Begin met de saus. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de witloof fijn. Snijd de champignons in halve schijfjes. STAP 2 Smelt de vetstof in een pan en fruit er de sjalot in aan. Voeg er de knoflook aan toe en bak nog even. Doe er dan de fijngesneden witloof en champignons, de […]

Meatballs in tomato sauce

Greenway meatballs in tomato sauce

STAP 1 Snij de uien fijn en de wortels, courgettes en venkel in brunoise (blokjes). STAP 2 Verhit de vetstof in en stoof alle groenten samen met de tomatenstukjes, bouillon en de kruiden. Laat een tiental minuten pruttelen op een zacht vuur met een deksel. STAP 3 Voeg de Greenway gehaktballetjes toe aan de saus. […]

Cordon bleu pizzaiola

Greenway cordon bleu pizzaiola with pasta and bantam tomatoes

STEP 1 Sauté the shallot pieces in the fat. Add the cherry tomatoes, capers, pitted olives, garlic puree and herbs. Simmer over medium heat for about 10 minutes. STEP 2 Place the cordon bleus on baking sheets, spraying them with a little grease if necessary. STEP 3 Bake them for 10 to 12 minutes [...]

Stuffed tomato

stuffed tomato with Greenway minced meat and. potatoes

Verwarm de oven voor op 180°. STAP 1 Meng het Greenway gehakt met fijngesneden rode ui, de witte selder, het chilipoeder, de look en peterselie STAP 2 Hol de tomaten uit en vul ze op met het mengsel. Besprenkel met olijfolie en werk af met wat peper en zout. STAP 3 Laat 25 minuten garen […]

Meatloaf with mashed potatoes and cherries

Greenway meatloaf with mashed potatoes and cherries

Verwarm de oven voor op 170°. STAP 1 Snij de ui fijn en meng het met het gehakt, de peterselie en wat peper en zout. Kneed tot een gehakt broodje. STAP 2 Vet een ovenschaal in met wat sojaboter of olijfolie en leg je gehaktbroodje in de schaal. Giet er nog wat olijfolie of (gesmolten) […]

Fried Greenway burger with Moroccan carrots and couscous salad

Greenway gourmet burger with Moroccan carrots and couscous salad

STAP 1 Stoom de wortelschijfjes tot ze gaar zijn en bak ze in boter met de verse munt en de raz el hanout. STAP 2 Meng voor de couscoussalade de taboulé met het heet water, de olijfolie, de tomatenstukjes, komkommer, paprika, munt, koriander, pijpajuin, peper en zout. STAP 3 Bak de burgers in de pan […]

Kebab burger with coleslaw

kebab burger with Greenway 'just like chicken' and eriyaki sauce

STEP 1 Toast the vegan buns for a few minutes in a toaster or in the oven at 180°C. Cut in half horizontally if necessary. STEP 2 Heat a non-stick pan with a dash of olive oil. Tear the Greenway "just like chicken" pieces into smaller pieces. Fry until tender and add the teriyaki sauce. Season with salt and pepper. [...]

Chicken tasty curry salad

chicken curry salad with Greenway Filet pieces

STAP 1 Snij de filetstukjes in kleine stukjes. STAP 2 Meng alle ingrediënten in één kom. STAP 3 Bewaar in de koelkast.

en_USEN