One week
vegan
meal
planning
“Super lekkere en makkelijke gerechtjes om de week mee door te komen”
– Paul Florizoone
Monday
Aardappelschotel Met Chipolata Just Like Chicken
INGREDIËNTEN
- 2 schaaltjes Greenway Chipolata’s just like chicken
- Beetje vetstof
- 1 kg aardappelen
- 2 rode uien
- 600g wortelen
- Beetje verse rozemarijn
- 1 dl olijfolie
- Peper en zout
Tuesday
Gehaktballetjes in Tomatensaus
INGREDIËNTEN
- 400 gr Greenway gehaktballetjes
- 1 venkelknol
- 100 g wortels
- 100 g courgette
- 1 kg tomatenstukjes
- 100 g ui
- 10 g lookpuree
- 20 g groentebouillon
- rozemarijn en tijm
- vetstof zoals sojaboter of olijfolie
- Peper en zout
Wednesday
INGREDIËNTEN
- 4 tortilla wraps
- 2 pakjes Greenway Falafel spinazie
- 1 granaatappel
- 300g jonge spinazie blaadjes
- 1 rood en 1 groen pepertje
- 1 rode ui
- 1 gele paprika
- 1 courgette
- 100ml yoghurt of plantaardige alternatief voor yoghurt
- 50g mayo of vegan mayo
- 20g verse munt
- Peper en zout
Thursday
Filetstukjes Met ‘Fine Champage’-Saus
INGREDIËNTEN
- 3 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 3 stronkjes witloof
- 6 Parijse champignons
- 2 el vegan bakboter, of olijfolie
- Een paar takjes verse tijm
- 2 blaadjes laurier
- 1 tl mosterd
- Een scheut cognac
- 3 dl water
- 20 g groentebouillonpoeder
- 40 g Maïzena Roux voor witte sauzen
- 4 dl vegan room
- Een scheut truffelolie
- Peper en zout, naar smaak
- voor de gebakken filetstukjes: 480 g Greenway ‘Just like chicken’-filetstukjes
- 2 el vegan bakboter, of olijfolie
Friday
INGREDIËNTEN
- 4 Greenway Burgers just like chicken
- Beetje vetstof
- 10 tal radijsjes
- 100g geraspte wortel
- 1 rode en 1 gele paprika
- 1 komkommer
- Cocktailsaus
- Wat verse kruiden zoals bladpeterselie, munt, koriander, basilicum
- 1 limoen
- Peper en zout
Weekend
Weekend
INGREDIËNTEN
- Greenway Gehakt
- Aangevuld met uw eigen favoriete ingrediënten voor een spaghetti bolo.