
INGREDIËNTEN
- 400 gr Greenway Gehakt
- 1 venkelknol
- 100 g wortels
- 100 g courgette
- 1 kg tomatenstukjes
- 100 g ui
- 10 g lookpuree
- 20 g groentebouillon
- 1 g rozemarijn
- 1 g tijmpeper
- vetstof zoals sojaboter of olijfolie
- Zout
Balletjes in tomatensaus

20

4 personen
STAP 1
Snij de uien fijn en de wortels, courgettes en venkel in brunoise (blokjes).
STAP 2
Verhit de vetstof in en stoof de groenten samen met de bouillon en de kruiden. Laat een tiental minuten pruttelen op een zacht vuur met een deksel.
STAP 3
Maak gehaktballetjes van het Greenway gehakt en voeg toe aan de saus. Laat nog 10 minuten verder sudderen op een zacht vuurtje.
STAP 4
Kruid naar smaak met peper en zout.