INGREDIËNTEN

  • 1 kg Greenway gehakt vegan 
  • 500 g Ardo bulgur
  • 70 g Ardo kruidenmix all’Italiana
  • 1 kg Ardogrill mix Siciliana
  • 100 g Ardo kruidenmix alla Napoletana
  • 20 g Ardo knoflook
  • 1 L passata
  • 1,5 kg aardappelpuree
  • 250 gr geraspte kaas

 

Parmentier all siciliana

60 minuten

10 personen

STAP 1

Meng het gehakt met de bulgur en de kruidenmix. Maak de passata af met knoflook en kruidenmix alle Napoletana.

STAP 2

Bak de grillmix alla siciliana kort in de oven, breng op smaak met wat olijfolie, peper, zout & knoflook.

STAP 3

Vul de ovenschaal met het gehakt, leg er een laag grillmix op, voeg de tomatensaus en de aardappelpuree toe. Werk af met de geraspte kaas en bak 45 minuten in de oven.