INGREDIËNTEN

  • 165 gr Greenway mediterraanse balletjes
  • 1 courgette (in slierten)
  • 250 gr gekleurde kerstomaatjes (gehalveerd)
  • 150 gr spaghetti
  • Paar eetlepels verse pesto
  • Basilicum of platte peterselie

Spaghetti no regretti

15 minuten

2 personen

STAP 1

Verhit wat olijfolie in een grote koekenpan. Voeg de courgetteslierten toe en bak ze kort, ongeveer 2-3 minuten, tot ze net zacht zijn geworden maar nog steeds knapperig.

STAP 2

Verwarm een beetje olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de Greenway mediterraanse balletjes tot ze goudbruin zijn en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal ze uit de pan en houd ze warm.

STAP 3

Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking tot het al dente is. Giet af en bewaar een kopje van het kookwater.

STAP 4

Voeg de gekookte spaghetti toe aan de pan met de courgetteslierten. Roer de verse pesto door de spaghetti en courgette, gebruik eventueel wat van het bewaarde kookwater om de pesto losser te maken.Voeg de gebakken Greenway balletjes en gehalveerde kerstomaatjes toe aan de pan en meng voorzichtig zodat alles goed gemengd is en verwarmd wordt.

STAP 5

Werk af met basilicum of platte peterselie