INGREDIËNTEN
- 200 g Greenway gehaktballetjes
- 2 el maïsolie
- 1 ajuin (fijngesneden)
- 25 g gember (fijngesneden)
- 2 teentjes look (fijngesneden)
- 1 kruidnagel (fijngehakt)
- 1 kaneelstokje
- 1 tl kurkuma
- 1 mespuntje chilipoeder
- 1 el garam massala
- 450 g tomatenstukjes
- 100 g volle yoghurt of kokosyoghurt
- 3 el amandelpasta
- Verse koriander
- Groentebouillon
Indiase Tikka Masala met balletjes
4 personen
STAP 1
Verhit wat olie in een kookpot en stoof de gesnipperde ui goudbruin.
STAP 2
Voeg de gember, look en overige kruiden bij de ui en laat even meebakken op een zacht vuur.
STAP¨3
Voeg de tomatenstukjes toe en laat nog 10 minuten sudderen.
STAP 4
Meng er de yoghurt, amandelpasta en broccoliballetjes bij en laat nog een vijftal minuten pruttelen.
STAP 5
Werk af met verse koriander en serveer met rijst of naan.