INGREDIËNTEN

  • 200 g Greenway broccoliballetjes (diepvries)
  • 2 el maïsolie
  • 1 ajuin (fijngesneden)
  • 25 g gember (fijngesneden)
  • 2 teentjes look (fijngesneden)
  • 1 kruidnagel (fijngehakt)
  • 1 kaneelstokje
  • 1 tl kurkuma
  • 1 mespuntje chilipoeder
  • 1 el garam massala
  • 450 g tomatenstukjes
  • 100 g volle yoghurt of kokosyoghurt
  • 3 el amandelpasta
  • Verse koriander
  • Groentebouillon

Indiase Tikka Masala met broccoliballetjes

4 personen

STAP 1

Verhit wat olie in een kookpot en stoof de gesnipperde ui goudbruin.

STAP 2

Voeg de gember, look en overige kruiden bij de ui en laat even meebakken op een zacht vuur.

STAP¨3

Voeg de tomatenstukjes toe en laat nog 10 minuten sudderen.

STAP 4

Meng er de yoghurt, amandelpasta en broccoliballetjes bij en laat nog een vijftal minuten pruttelen.

STAP 5

Werk af met verse koriander en serveer met rijst of naan.