INGREDIËNTEN

  • 40 stuks Greenway Chipolata’s 40g
  • 40 hotdogbroodjes
  • 2 kg gegrilde groenten diepvries
  • 2 dl olijfolie
  • 600 g vegan mayo of mayonaise
  • 50 ml truffelolie
  • Peper
  • 400g rucola

 

 

Haute dog met gebakken chipolata

30 minuten

20 personen

STAP 1

Verwarm de oven voor op 180°.

STAP 2

Meng de gegrilde groentjes met olijfolie in een ovenschaal en laat 10 minuten garen in de oven op 180°C.

STAP 3

Meng de mayonaise of vegan mayo met een truffelolie en zwarte peper.

STAP 4

Bak de chipolata's in boter of olie. We raden je aan om de chipolata's eerst op een hoog vuur aan alle zijden te schroeien en dan op een laag vuur te laten garen.

STAP 5

Vul de hotdogbroodjes met 1 Greenway chipolata, de gegrilde groentjes, wat truffelmayo en werk af met ruccola.