INGREDIËNTEN
- 10 Greenway Burger
- 10 hamburger broodjes
- 300 g Ardo avocadoblokjes
- 300 g Ardo gebakken uienringen
- 3 tomaten
- 2 rode uien
- 200 g gemengde salade
- 350 g Bbq aioli
- Serveren met cornribs
BBQ aioli
- 300 g veganistische aioli
- 50 g Ardo BBQ kruidenmix
- Gerookt paprikapoeder
Cornribs
- 20 maïskolven
- 100 g boter
- 30 g mexicaanse kruidenmix
- 1dl zure room
- 0,5dl sriracha mayonaise
- Enkele microblaadjes als decoratie
Greenway BBQ Burger
40 minuten
10 personen
STAP 1
Maak een mix van avocadoblokjes, tomatenblokjes, plakjes rode ui, citroensap, een snufje chilivla, peper en zout.
STAP 2
Bak de Ardo uienringen in een pan of oven.
STAP 3
Bak de Greenway burgers in een oven, pan of op de grill.
STAP 4
Verwarm de hamburger broodjes.
STAP 5
Stel de burger samen met broodje, burger, groentemix, gebakken uitjes, BBQ aioli en salade.
STAP 6
Kruid de cornribs met de boter en de Mexicaanse kruidenmix en bak ze 10-14 minuten op 180°C.
STAP 7
Serveer de cornribs als bijgerecht, versier met de zure room, sriracha mayo & microblaadjes.