
INGREDIËNTEN
- 4 Greenway Burgers
- 500 gram wortelen in schijfjes gesneden
- 50 gram plantaardige boter
- 1 gram raz el hanout
- 10 gram verse munt fijngesneden
- 5 gram verse koriander fijngesneden
- 300 gram taboulé
- 4 el olijfolie
- 1 dl heet water
- 400 gram tomatenstukjes in blik
- ½ komkommer in kleine stukjes gesneden
- 1 paprika in kleine stukjes gesneden
- 3 stelen pijpajuin fijngesneden
- 30 gram rozijnen
- Peper en zout
Gebakken Greenway Burger met Marokkaanse worteltjes en couscoussalade

40 minuten

4 personen
STAP 1
Stoom de wortelschijfjes tot ze gaar zijn en bak ze in boter met de verse munt en de raz el hanout.
STAP 2
Meng voor de couscoussalade de taboulé met het heet water, de olijfolie, de tomatenstukjes, komkommer, paprika, munt, koriander, pijpajuin, peper en zout.
STAP 3
Bak de burgers in de pan met wat vetstof (anderhalve minuut voor elke zijde).