INGREDIËNTEN

  • 4 Greenway Burgers
  • 500 gram wortelen in schijfjes gesneden
  • 50 gram plantaardige boter
  • 1 gram raz el hanout
  • 10 gram verse munt fijngesneden
  • 5 gram verse koriander fijngesneden
  • 300 gram taboulé
  • 4 el olijfolie
  • 1 dl heet water
  • 400 gram tomatenstukjes in blik
  • ½ komkommer in kleine stukjes gesneden
  • 1 paprika in kleine stukjes gesneden
  • 3 stelen pijpajuin fijngesneden
  • 30 gram rozijnen
  • Peper en zout

 

Gebakken Greenway Burger met Marokkaanse worteltjes en couscoussalade

40 minuten

4 personen

STAP 1

Stoom de wortelschijfjes tot ze gaar zijn en bak ze in boter met de verse munt en de raz el hanout.

STAP 2

Meng voor de couscoussalade de taboulé met het heet water, de olijfolie, de tomatenstukjes, komkommer, paprika, munt, koriander, pijpajuin, peper en zout.

STAP 3

Bak de burgers in de pan met wat vetstof (anderhalve minuut voor elke zijde).