INGREDIËNTEN
- 12 taco’s
- 3 uien fijngesneden
- 2 paprika’s (1 rode, 1 gele) zonder zaadlijsten en in stukjes gesneden
- 1 courgette fijngesneden
- 2 teentjes look fijngesneden
- 2 el olijfolie
- 800 gram tomatenstukjes in blik
- 1,5 tl komijnpoeder
- 1 tl kaneelpoeder
- ½ tl chilipeder
- Beetje groentebouillon
- 400 gr Greenway gehakt
- 4 steeltjes pijpajuin
- 200 gram guacamole
- Optioneel: 100 gram zure room
Chili sin carne met taco’s, guacamole, pijpajuin en zure room
30 minuten
4 personen
STAP 1
Stoof de ui samen met de olijfolie en voeg vervolgens de paprikastukjes, look en courgette toe. Laat stoven tot alles beetgaar is.
STAP 2
Bak het gehakt mee met de groenten.
STAP 3
Meng er de tomatenstukjes bij en voeg ook de chili, het kaneel, de komijn en de groentebouillon toe. Laat gedurende 10 minuten stoven op een zacht vuur.
STAP 4
Dien op met harde tacoschelpen, guacamole, pijpajuin en eventueel wat zure room.