Kleurrijk slaatje crispy tender

STAP 1 Snijd de kerstomaatjes in tweeĂ«n. Was de sla, laat uitlekken en verdeel in kleinere stukken. STAP 2 Pel de rode uien en snijd ze in dunne ringen STAP 3 Verhit 10 eetlepels bakboter of olijfolie in een grote koekenpan. STAP 4 Bak de Greenway Crispy Tenders op middelhoog vuur in ongeveer 6-8 minuten […]
Greenway kebab wrap

STAP 1 Bak de kebab in een oven of pan. STAP 2 Verwarm de tortilla 30 seconden in een oven op 220°C STAP 3 Vul de tortilla met vegan aioli gemengd met de Ardo BBQ kruidenmix, gebakken kebab, koolsla en tomatenblokjes. STAP 4 Rol de tortilla op en snijd doormidden.
Japanse noedels met paksoi, champignons en saké

STAP 1 Bak de filetstukjes aan met de specerijenmix voor kip. STAP 2 Bak alle groenten samen met de look in een andere pan. STAP 3 Meng alles samen en breng op smaak met sojasaus en sakĂ©. STAP 4 Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken. STAP 5 Frituur enkele […]
Crispy tender pasta pizzaiola

STAP 1 Zet alvast een kookpan met warm water op het vuur om straks de pasta in te koken. STAP 2 Start vervolgens met het versnijden van de groenten: snijd de kerstomaatjes in kwartjes, halveer de olijven en hak de knoflook en ui heel fijn. Doe de olijfolie in een kookpan en fruit de ui […]
Crispy tender met spinaziepuree en zongedroogde tomaat

STAP 1 Stoof de bladspinazie met wat vetstof. STAP 2 Meng met de spinazie met de puree, de halfgedroogde tomaten, en kruid af met peper en zout. STAP 3 Bak de tender in oven of braadslee met wat vetstof. STAP 4 Werk af met pijnboompitten.
Mediterrane wrap met zongedroogde tomaten en kruidenkaas

STAP 1 Grill de wrap. STAP 2 Bak alle groenten samen met de look in een pan. STAP 3 Klop de soja cuisine op en meng met de mild & creamy. Kruid af met de chimichurri spicemix, peper en zout. STAP 4 Stoom de artisjokbodems en snijd in reepjes. STAP 5 Bestrijk de wrap met […]
Paëlla

STAP 1 Verhit de olijfolie en stoof de blokjes ui met de courgette, aubergine en paprika. STAP 2 Voeg de bloemkoolrijst met rode quinoa en groene linzen toe. STAP 3 Breng op smaak met knoflookpoeder, saffraan en de paella mĂ©lange compleet. STAP 4 Bevochtig met groentebouillon, tijm, laurier en witte wijn. Laat sudderen op een […]
Pad thai

STAP 1 Maak de saus. Snijd de gember en knoflook heel fijn en meng die in een kommetje met het limoensap en de overige ingrediĂ«nten. STAP 2 Als je de pad thai niet vegan wenst, kun je eerst omelet bakken in de wok met een scheutje olie. Schep de omelet uit de wok, snijd in […]
No nonsense pasta meatballs

STAP 1 Bak de Greenway balletjes goudbruin en knapperig in wat olie. STAP 2 Voeg de (plantaardige) room, tomatentapenade en Mexicaanse mix toe aan de pan. Laat de saus sudderen tot deze goed is verwarmd. STAP 3 Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. STAP 4 Meng de gekookte pasta met de saus […]
Tajine

STAP 1 Laat wat vetstof opwarmen, voeg het water en de bouillon toe en stoof de groenten beetgaar. STAP 2 Voeg de tomatenstukjes, abrikozen, Medina-kruiden en verse munt of koriander (of een mengeling) toe en laat nog 15 minuten garen op een zacht vuur. STAP 3 Bak de Chipolata’s van Greenway op de bakplaat of […]