Mediterrane wrap met zongedroogde tomaten en kruidenkaas

STAP 1 Grill de wrap. STAP 2 Bak alle groenten samen met de look in een pan. STAP 3 Klop de soja cuisine op en meng met de mild & creamy. Kruid af met de chimichurri spicemix, peper en zout. STAP 4 Stoom de artisjokbodems en snijd in reepjes. STAP 5 Bestrijk de wrap met […]
Pad thai

STAP 1 Maak de saus. Snijd de gember en knoflook heel fijn en meng die in een kommetje met het limoensap en de overige ingrediënten. STAP 2 Als je de pad thai niet vegan wenst, kun je eerst omelet bakken in de wok met een scheutje olie. Schep de omelet uit de wok, snijd in […]
No nonsense pasta meatballs

STAP 1 Bak de Greenway balletjes goudbruin en knapperig in wat olie. STAP 2 Voeg de (plantaardige) room, tomatentapenade en Mexicaanse mix toe aan de pan. Laat de saus sudderen tot deze goed is verwarmd. STAP 3 Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. STAP 4 Meng de gekookte pasta met de saus […]
Tajine

STAP 1 Laat wat vetstof opwarmen, voeg het water en de bouillon toe en stoof de groenten beetgaar. STAP 2 Voeg de tomatenstukjes, abrikozen, Medina-kruiden en verse munt of koriander (of een mengeling) toe en laat nog 15 minuten garen op een zacht vuur. STAP 3 Bak de Chipolata’s van Greenway op de bakplaat of […]
WAP worst appelmoes & patatjes

STAP 1 Bak de worsten in oven of braadslee met wat vetstof STAP 2 Dien de gebakken worsten op met appelmoes en gekookte aardappels
‘kebab’ burger met koolsla

STAP 1 Rooster de vegan broodjes enkele minuten in een broodrooster of in de oven op 180°C. Snijd indien nodig horizontaal doormidden. STAP 2 Verhit een anti aanbakpan met een scheutje olijfolie. Scheur de Greenway “just like chicken” stukjes in kleinere stukken. Bak gaar en voeg de teriyaki saus toe. Kruid met peper en zout. […]