Bolognaisesaus

STAP 1 Stoof de groenten beetgaar in de olijfolie. STAP 2 Voeg de kruiden, de bouillon, het water, de ketchup en tomatenpulp toe en laat een kwartier sudderen op een zacht vuur. Dik de saus eventueel in met wat sausbinder. STAP 3 Hak de Gehaktballetjes fijn en meng ze met de tomatensaus. STAP 4 Laat […]
Goulash

STAP 1 Laat de vetstof opwarmen en stoof de sautémix en paprikastrips. Voeg vervolgens het water en de groentebouillon toe en kook de groenten beetgaar. STAP 2 Voeg de tomatenstukjes, het paprikapoeder en de filetstukjes toe. Laat nog 15 minuten sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
Farfalle met filetstukjes in romige rode pesto saus

STAP 1 Kook de farfalle al dente in licht gezouten water. Giet af en spoel met wat koud water. Zet op zij. STAP 2 Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit er de fijngesneden ui even in aan. Voeg er vervolgens de filetstukjes bij en bak deze verder met ui tot […]
Chipolata’s met spinaziepuree en zongedroogde tomaat

STAP 1 Stoof de bladspinazie met wat vetstof. STAP 2 Meng met de spinazie met de puree, de halfgedroogde tomaten, en kruid af met peper en zout. STAP 3 Bak de chipolata’s in oven of braadslee met wat vetstof.
Chipolata’s met groentecouscous

STAP 1 Bak de groentjes in de vetstof, doe er water en groentenfond bij en laat groenten beetgaar stoven. STAP 2 Doe er de tomaatstukjes, abrikoos, Medina kruiden en verse munt en koriander bij en laat nog 15 min koken op zacht vuur. STAP 3 Bak de Greenway worsten in hete luchtoven of op bakplaat, […]
Chili sin carne

STAP 1 Stoof de groenten aan in de vetstof. Voeg er de tomaatstukjes, de kidneybonen, de bouillon en de kruiden toe en laat het geheel een 30-tal minuten verder garen op zacht vuur. Voeg er de laatste 10 minuten ook het Greenway fijngehakt bij. STAP 2 Werk af met zure room en verse koriander.
Greenway kebab wrap

STAP 1 Bak de kebab in een oven of pan. STAP 2 Verwarm de tortilla 30 seconden in een oven op 220°C STAP 3 Vul de tortilla met vegan aioli gemengd met de Ardo BBQ kruidenmix, gebakken kebab, koolsla en tomatenblokjes. STAP 4 Rol de tortilla op en snijd doormidden.
Japanse noedels met paksoi, champignons en saké

STAP 1 Bak de filetstukjes aan met de specerijenmix voor kip. STAP 2 Bak alle groenten samen met de look in een andere pan. STAP 3 Meng alles samen en breng op smaak met sojasaus en saké. STAP 4 Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken. STAP 5 Frituur enkele […]
Kleurrijk slaatje crispy tender

STAP 1 Snijd de kerstomaatjes in tweeën. Was de sla, laat uitlekken en verdeel in kleinere stukken. STAP 2 Pel de rode uien en snijd ze in dunne ringen STAP 3 Verhit 10 eetlepels bakboter of olijfolie in een grote koekenpan. STAP 4 Bak de Greenway Crispy Tenders op middelhoog vuur in ongeveer 6-8 minuten […]
Crispy tender pasta pizzaiola

STAP 1 Zet alvast een kookpan met warm water op het vuur om straks de pasta in te koken. STAP 2 Start vervolgens met het versnijden van de groenten: snijd de kerstomaatjes in kwartjes, halveer de olijven en hak de knoflook en ui heel fijn. Doe de olijfolie in een kookpan en fruit de ui […]
