Chipolata’s met groentecouscous

Greenway chipolata met groentecouscous

STAP 1 Bak de groentjes in de vetstof, doe er water en groentenfond bij en laat groenten beetgaar stoven. STAP 2 Doe er de tomaatstukjes, abrikoos, Medina kruiden en verse munt en koriander bij en laat nog 15 min koken op zacht vuur. STAP 3 Bak de Greenway worsten in hete luchtoven of op bakplaat […]

Chinese ‘crispy chili’ udon noodles fs

chinese crispy chili udon noodles met Greenway rulgehakt

STAP 1 Hak de knoflook fijn.. STAP 2 Verhit de vetstof in een wokpan. Voeg er de groenten aan toe en wok die een paar minuutjes. Voeg er de knoflook aan toe en meng alles nog even goed.  STAP 3 Voeg er nu de noedels aan toe en giet er de teriyakisaus, sojasaus, crispy chili-olie […]

Bolognaisesaus

Spaghetti bolognaise met Greenway gehakt

STAP 1 Stoof de groenten beetgaar in de olijfolie. STAP 2 Voeg de kruiden, de bouillon, het water, de ketchup en tomatenpulp toe en laat een kwartier sudderen op een zacht vuur. Dik de saus eventueel in met wat sausbinder. STAP 3 Hak de Gehaktballetjes fijn en meng ze met de tomatensaus. STAP 4 Laat […]

Batata Mexicana

STAP 1 Stoof de Gyros samen met de rode bonen en de salsa mexicana. Breng op smaak met de chilipepers en de spicemix. STAP 2 Snij de mango en de geitenkaas in blokjes. Plet de avocado tot guacamole en breng op smaak met citroen, peper en zout STAP 3 Bak de zoete aardappelen gedurende een […]

Crispy tender met spinaziepuree en zongedroogde tomaat

tender met spinazie en puree

STAP 1 Stoof de bladspinazie met wat vetstof. STAP 2 Meng met de spinazie met de puree, de halfgedroogde tomaten, en kruid af met peper en zout. STAP 3 Bak de tender in oven of braadslee met wat vetstof. STAP 4 Werk af met pijnboompitten.

Crispy tender pasta pizzaiola

tender pasta pizzaiola

STAP 1 Zet alvast een kookpan met warm water op het vuur om straks de pasta in te koken. STAP 2 Start vervolgens met het versnijden van de groenten: snijd de kerstomaatjes in kwartjes, halveer de olijven en hak de knoflook en ui heel fijn. Doe de olijfolie in een kookpan en fruit de ui […]

Kleurrijk slaatje crispy tender

kleurrijk slaatje met Greenway tenders

STAP 1 Snijd de kerstomaatjes in tweeën. Was de sla, laat uitlekken en verdeel in kleinere stukken. STAP 2 Pel de rode uien en snijd ze in dunne ringen STAP 3 Verhit 10 eetlepels bakboter of olijfolie in een grote koekenpan. STAP 4 Bak de Greenway Crispy Tenders op middelhoog vuur in ongeveer 6-8 minuten […]

Japanse noedels met paksoi, champignons en saké

japanse noedels met paksoi, champignons en saké en Greenway Filetstukjes “Just like chicken”

STAP 1 Bak de Kipstukjes aan met de specerijenmix voor kip. STAP 2 Bak alle groenten samen met de look in een andere pan. STAP 3 Meng alles samen en breng op smaak met sojasaus en saké. STAP 4 Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken. STAP 5 Frituur enkele […]

Greenway kebab wrap

kebab wrap met Greenway Kebab stempels en veganistische aioli

STAP 1 Bak de kebab in een oven of pan.  STAP 2 Verwarm de tortilla 30 seconden in een oven op 220°C STAP 3 Vul de tortilla met vegan aioli gemengd met de Ardo BBQ kruidenmix, gebakken kebab, koolsla en tomatenblokjes. STAP 4 Rol de tortilla op en snijd doormidden.

nl_BENL