Goulash

goulash met Greenway Filetstukjes “Just like chicken”

STAP 1 Laat de vetstof opwarmen en stoof de sautémix en paprikastrips. Voeg vervolgens het water en de groentebouillon toe en kook de groenten beetgaar. STAP 2 Voeg de tomatenstukjes, het paprikapoeder en de filetstukjes toe. Laat nog 15 minuten sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.

Farfalle met filetstukjes in romige rode pesto saus

farfalle met filetstukjes in romige rode pesto saus

STAP 1 Kook de farfalle al dente in licht gezouten water. Giet af en spoel met wat koud water. Zet op zij. STAP 2 Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en fruit er de fijngesneden ui even in aan. Voeg er vervolgens de filetstukjes bij en bak deze verder met ui tot […]

Chili sin carne

Chili Sin Carne met greenway fijngehakt

STAP 1 Stoof de groenten aan in de vetstof. Voeg er de tomaatstukjes, de kidneybonen, de bouillon en de kruiden toe en laat het geheel een 30-tal minuten verder garen op zacht vuur. Voeg er de laatste 10 minuten ook het Greenway fijngehakt bij. STAP 2 Werk af met zure room en verse koriander.

Chinese ‘crispy chili’ udon noodles

chinese crispy chili udon noodles met Greenway rulgehakt

STAP 1 Hak de knoflook fijn.. STAP 2 Verhit de vetstof in een wokpan. Voeg er de groenten aan toe en wok die een paar minuutjes. Voeg er de knoflook aan toe en meng alles nog even goed.  STAP 3 Voeg er nu de noedels aan toe en giet er de teriyakisaus, sojasaus, crispy chili-olie […]

Greenway kebab wrap

kebab wrap met Greenway Kebab stempels en veganistische aioli

STAP 1 Bak de kebab in een oven of pan.  STAP 2 Verwarm de tortilla 30 seconden in een oven op 220°C STAP 3 Vul de tortilla met vegan aioli gemengd met de Ardo BBQ kruidenmix, gebakken kebab, koolsla en tomatenblokjes. STAP 4 Rol de tortilla op en snijd doormidden.

Japanse noedels met paksoi, champignons en saké

japanse noedels met paksoi, champignons en saké en Greenway Filetstukjes “Just like chicken”

STAP 1 Bak de filetstukjes aan met de specerijenmix voor kip. STAP 2 Bak alle groenten samen met de look in een andere pan. STAP 3 Meng alles samen en breng op smaak met sojasaus en saké. STAP 4 Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken. STAP 5 Frituur enkele […]

Kleurrijk slaatje crispy tender

kleurrijk slaatje met Greenway tenders

STAP 1 Snijd de kerstomaatjes in tweeën. Was de sla, laat uitlekken en verdeel in kleinere stukken. STAP 2 Pel de rode uien en snijd ze in dunne ringen STAP 3 Verhit 10 eetlepels bakboter of olijfolie in een grote koekenpan. STAP 4 Bak de Greenway Crispy Tenders op middelhoog vuur in ongeveer 6-8 minuten […]

Crispy tender pasta pizzaiola

tender pasta pizzaiola

STAP 1 Zet alvast een kookpan met warm water op het vuur om straks de pasta in te koken. STAP 2 Start vervolgens met het versnijden van de groenten: snijd de kerstomaatjes in kwartjes, halveer de olijven en hak de knoflook en ui heel fijn. Doe de olijfolie in een kookpan en fruit de ui […]

Crispy tender met spinaziepuree en zongedroogde tomaat

tender met spinazie en puree

STAP 1 Stoof de bladspinazie met wat vetstof. STAP 2 Meng met de spinazie met de puree, de halfgedroogde tomaten, en kruid af met peper en zout. STAP 3 Bak de tender in oven of braadslee met wat vetstof. STAP 4 Werk af met pijnboompitten.

nl_BENL