Winterse salade met Cheezzy bites

winterse salade

STAP 1 Verwarm de oven op 200 °C. Leg pompoen, paprika en broccolini op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie, peper en zout. Rooster 20 min. STAP 2 Bak de bites in de oven, air fryer of friteuse volgens de verpakking tot ze goudbruin en krokant zijn. STAP 3 Meng rucola met rode ui, geroosterde groenten […]

‘Just like kipcurry’ met rijst

STAP 1 Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking. Snijd de ananas in blokjes, het wit van de prei in ringen, de paprika in reepjes en de chilipeper fijn (haal er wel eerst de zaadjes uit). Verdeel de broccoli in kleine roosjes. STAP 2 Bak de filetstukjes op middelhoog vuur krokant in […]

Indian massala

tikka masala met balletjes

STAP 1 Stoof de blokjes ui samen met de gember goudbruin in het bakvet. STAP 2 Voeg de knoflook enkele minuten voor het einde van het stoven van de uien toe.  STAP 3 Bak de gehaktballetjes in de gestoofde uien. STAP 4 Voeg nu de tomatenblokjes uit blik, de groentebouillon en de tikka masala curry […]

Balletjes in tomatensaus

STAP 1 Snij de uien fijn en de wortels, courgettes en venkel in brunoise (blokjes). STAP 2 Verhit de vetstof in en stoof de groenten samen met de bouillon en de kruiden. Laat een tiental minuten pruttelen op een zacht vuur met een deksel. STAP 3 Voeg de tomatenstukjes toe en de Gehaktballetjes van Greenway. […]

Chipolata’s met gebakken aardappeltjes, erwtjes en wortelen

Greenway chipolata met gebakken aardappeltjes, erwtjes en wortelen

STAP 1 Kook de aardappelen gaar, giet af en bak ze mooi bruin in beetje vetstof. Kruid met snuifje zout. STAP 2 Doe vetstof in braadslede of kookpot en stoof de rode ui met de wortelschijfjes en de erwtjes. Kruid af met wat gedroogde tijm, peper en zout. STAP 3 Bak de chipolata’s in oven […]

Cordon bleu pizzaiola

Greenway cordon bleu pizzaiola met pasta en kriel tomaatjes

STAP 1 Stoof de sjalotstukjes aan in de vetstof. Voeg hierbij de kerstomaten, kappertjes, ontpitte olijven, lookpuree en kruiden. Laat het geheel een 10-tal minuutjes op matig vuur sudderen. STAP 2 Leg de cordon bleus op bakplaten en besproei die eventueel nog even met wat vetstof.  STAP 3 Bak ze 10 à 12 minuten af […]

Haute Dog met gebakken chipolata

haute dog met Greenway Chipolata’s en veganaise of mayonaise

STAP 1 Verwarm de oven voor op 180°. STAP 2 Meng de gegrilde groentjes met olijfolie in een ovenschaal en laat 10 minuten garen in de oven op 180°C. STAP 3 Meng de mayonaise of vegan mayo met een truffelolie en zwarte peper. STAP 4 Bak de chipolata’s in boter of olie. We raden je […]

Chinese ‘crispy chili’ udon noodles

chinese crispy chili udon noodles met Greenway rulgehakt

STAP 1 Hak de knoflook fijn.. STAP 2 Verhit de vetstof in een wokpan. Voeg er de groenten aan toe en wok die een paar minuutjes. Voeg er de knoflook aan toe en meng alles nog even goed.  STAP 3 Voeg er nu de noedels aan toe en giet er de teriyakisaus, sojasaus, crispy chili-olie […]

Batata Mexicana

STAP 1 Stoof de Gyros samen met de rode bonen en de salsa mexicana. Breng op smaak met de chilipepers en de spicemix. STAP 2 Snij de mango en de geitenkaas in blokjes. Plet de avocado tot guacamole en breng op smaak met citroen, peper en zout STAP 3 Bak de zoete aardappelen gedurende een […]

Crispy tender burger just like chicken

crispy burger met Greenway tenders

STAP 1 Verwarm de oven voor op 100°. STAP 2 Grill of bak de tenders gedurende 1 minuut en 15 seconden aan beide zijden met een beetje vetstof op een matig vuur. STAP 3 Snijd de broodjes doormidden en verwarm ze een paar minuten in de oven. STAP 4 Bak de uienringen in een beetje […]

nl_BENL