winter lasagna with greenway minced meat and spinach

INGREDIENTS

2 kg Greenway Gehaktballetjes (vegetarisch)
1 kg gegrilde courgettes (Ardo)
1 kg peterseliewortel (Ardo)
2 kg tomatenblokjes
1 kg brunoisemix (Ardo)
20 g lookblokjes (Ardo)
2 l groentebouillon
1,5 l bechamelsaus
500 g tomatenconcentraat
40 lasagnevellen
400 g gemalen emmentaler
1 dl olive oil
Spaghettimélange (Verstegen)
Peper zwart lampong (Verstegen)

Winter lasagna

20 people

STEP 1

Stoof de look, brunoisemix en tomatenblokjes in wat olijfolie en voeg de groentebouillon en het tomatenconcentraat toe. Breng op smaak met de spaghettimélange.

STEP 2

Laat de groenten sudderen tot ze beetgaar zijn en kruid met zwarte peper en zout.

STEP 3

Plet de Gehaktballetjes met een vorm en meng het gehakt onder de groentjes.

STEP 4

Stoom de peterseliewortel gaar en meng onder de bechamelsaus.

STEP 5

Maak in een grote ovenschaal laagjes van lasagnevellen, de groentesaus, gegrilde courgettes en de bechamelsaus met peterseliewortel.

STEP 6

Werk af met de gemalen emmentaler en zet in een voorverwarmde oven van 180 °C gedurende 30 à 40 minuten.

en_USEN