Ingredients
- 2 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
- 500 g wortelblokjes
- 1 kg Parijse champignons
- 1 kg uien (in blokjes)
- 400 g sojaboter of margarine
- 50 g lookpuree
- 20 beschuiten
- 80 g mosterd
- 1,5 l bruin bier
- 1,5 l water
- 150 g perenstroop
- Takje tijm
- 6 blaadjes laurier
- Peper & zout
beef stew
20 persons
STEP 1
Bak de uien samen met de wortelblokjes tot de ui goudbruin kleurt. Voeg de look, de filetstukjes en de fijngesneden champignons toe en bak nog een aantal minuten.
STEP 2
Voeg de tijm, laurier en het bruin bier toe samen met de perenstroop en het water.
STEP 3
Besmeer de beschuiten met mosterd en laat gedurende zo’n 10 minuten mee sudderen. Roer vervolgens alles nog eens goed door.