STEP 1
Chop the shallots and finely chop the garlic. Remove the broccoli florets from the stem, divide them into small pieces and rinse them. Wash the spinach leaves in cold water and place them in a colander.
STEP 2
Cook the penne al dente.
STEP 3
Doe de olijfolie in een diepe pan (waar deksel op past) en stoof de sjalotten paar minuutjes op middelhoog vuur tot ze beginnen aan te kleuren. Maak balletjes van het Greenway gehakt. Doe ze in de pan samen met de fijngesneden look en de broccoli roosjes en laat 5 tal minuten op zacht vuur verder stoven met deksel op de pan. Voeg er nu de jonge spinazie blaadjes bij, samen met de room, groentenbouillon en de verse basilicum. Meng het geheel en laat nog paar minuten op zacht vuur.
STEP 4
Mix the cooked penne into the sauce and serve with some Parmesan cheese or a vegan alternative.
ALSO CHECK OUT
Onze andere nieuwe producten: Chipolata just like chicken, Mediterraanse balletjes, …








