Schnitzel with spinach stew and sun-dried tomato
STAP 1 Was de spinazie en laat goed uitlekken. Stoof de spinazie in een kookpan met open deksel. Giet het vocht af. STAP 2 Kook de aardappelen zacht en plet ze tot puree. Meng er de gare spinazie, de zongedroogde tomaatjes, boter en melk door en kruid af met peper en zout. STAP 3 Bak […]
Spaghetti no regretti
STAP 1 Verhit wat olijfolie in een grote koekenpan. Voeg de courgetteslierten toe en bak ze kort, ongeveer 2-3 minuten, tot ze net zacht zijn geworden maar nog steeds knapperig. STAP 2 Verwarm een beetje olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de Greenway mediterraanse balletjes tot ze goudbruin zijn en gaar volgens […]
Stew
STAP 1 Bak de uien samen met de wortelblokjes tot de ui goudbruin kleurt. Voeg de look, de filetstukjes en de fijngesneden champignons toe en bak nog een aantal minuten. STAP 2 Voeg de tijm, laurier en het bruin bier toe samen met de perenstroop en het water. STAP 3 Besmeer de beschuiten met mosterd […]
Haute Dog with fried chipolata
Verwarm de oven voor op 180°. STAP 1 Verwarm de oven voor op 180°. STAP 2 Meng de gegrilde groentjes met olijfolie in een ovenschaal en laat 10 minuten garen in de oven op 180°C. STAP 3 Meng de mayonaise of vegan mayo met een truffelolie en zwarte peper. STAP 4 Bak de chipolata’s in […]
Pizza bianco
STAP 1 Verwarm de oven voor op 180° hetelucht (of 200° boven- en onderwarmte). STAP 2 Meng de plakjes butternut, paddenstoelen en rode ui met wat olijfolie, Provençaalse kruiden, peper en zeezout. Meng ook de stukjes chipolata met een klein beetje olijfolie. STAP 3 Haal de pizzabodems uit de verpakking en rol uit op twee […]
Indian Tikka Masala with balls
STAP 1 Verhit wat olie in een kookpot en stoof de gesnipperde ui goudbruin. STAP 2 Voeg de gember, look en overige kruiden bij de ui en laat even meebakken op een zacht vuur. STAP 3 Voeg de tomatenstukjes toe en laat nog 10 minuten sudderen. STAP 4 Meng er de yoghurt, amandelpasta en broccoliballetjes […]
Thai 'just like chicken' satay with peanut sauce
STAP 1 Begin met het maken van een marinade. Meng de kokosmelk met de rode currypasta, fijngesneden gember, knoflook, een scheutje sojasaus en de rietsuiker. Meng de filetstukjes met de marinade. Rijg de filetstukjes vervolgens op spiesjes. STAP 2 Voor de pindasaus mix je eenvoudig alle ingrediënten samen tot een gladde saus. STAP 3 Rooster […]
Texas BBQ burger
Verwarm de oven voor op 100°. STAP 1 Meng de stukjes tomaat met de rode ui, chili peper, het sap van de limoen en avocado stukjes. Kruid af met peper en zout. STAP 2 Grill of bak de burger gedurende 1 minuut en 15 seconden aan beide zijden met een beetje vetstof op een matig […]
Greenway gourmet burger
STAP 1 Verwarm de oven voor op 100°. Grill of bak de burger gedurende 1 minuut en 15 seconden aan beide zijden met een beetje vetstof op een matig vuur. STAP 2 Snijd de broodjes doormidden en verwarm ze een paar minuten in de oven. STAP 3 Bak de uienringen in een beetje vetstof tot […]
Wraps with falafel spinach
STAP 1 Snij de rode ui, de gele paprika, de courgette en de pepertjes in dunne slierten.Haal de pitjes uit de granaatappel. Je kan dit makkelijk doen door de granaatappel in 2 te snijden en op achterkant te kloppen met een eetlepel. Zo vallen de pitjes er mooi uit! STAP 2 Meng de yoghurt met […]