INGREDIËNTEN
- 1 kg Greenway gehakt vegan
- 500 g Ardo bulgur
- 70 g Ardo kruidenmix all’Italiana
- 1 kg Ardogrill mix Siciliana
- 100 g Ardo kruidenmix alla Napoletana
- 20 g Ardo knoflook
- 1 L passata
- 1,5 kg aardappelpuree
- 250 gr geraspte kaas
Parmentier all siciliana
60 minuten
10 personen
STAP 1
Meng het gehakt met de bulgur en de kruidenmix. Maak de passata af met knoflook en kruidenmix alle Napoletana.
STAP 2
Bak de grillmix alla siciliana kort in de oven, breng op smaak met wat olijfolie, peper, zout & knoflook.
STAP 3
Vul de ovenschaal met het gehakt, leg er een laag grillmix op, voeg de tomatensaus en de aardappelpuree toe. Werk af met de geraspte kaas en bak 45 minuten in de oven.