INGREDIËNTEN
- 20 wraps
- 1,5 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
- 40 bladeren ijsbergsla
- 2 Chinese kolen (in reepjes)
- 3 komkommers (geschild,
- ontpit en in julienne gesneden)
- 1kg boontjes, beetgaar gekookt
- 250 g Sambal Oelek
- 5 teentjes knoflook (fijngehakt)
- 30 g paprikapoeder
- 100 g gemberpuree
- 100 g rietsuiker
- 200 ml rijstazijn
Wrap met kip en kimchi
20 personen
Hoe maak je de kimchi?
STAP 1
Voor de kimchi: maak een marinade met de sambal, knoflook, het paprikapoeder, de gember, de suiker en de azijn. Voeg naar smaak ook nog wat vissaus toe.
STAP 2
Meng de Chinese kool met de komkommer en de sojascheuten en meng er de marinade onder. Voeg de boontjes toe en plaats gedurende een half uurtje in de koelkast.
STAP 3
Schep de groentjes voor gebruik uit de marinade en laat uitlekken (eventueel in een vergiet).
Hoe maak je de wrap?
STAP 1
Warm de wrap gedurende een dertigtal seconden op in de magnetron.
STAP 2
Bak de vegan kipstukjes met wat vetstof en leg op elke wrap enkele kipstukjes.
STAP 3
Leg hierop de ijsbergsla en de kimchi. Werk eventueel af met koriander.
STAP 4
Vouw de onderste helft naar het midden en vervolgens de linker- en rechterhelft. Omwikkel met boterpapier.