HOE MAAK JE DE KIMCHI?

STAP 1

Rooster de vegan broodjes enkele minuten in een broodrooster of in de oven op 180°C. Snijd indien Voor de kimchi: maak een marinade met de sambal, knoflook, het paprikapoeder, de gember, de suiker en de azijn. Voeg naar smaak ook nog wat vissaus toe.

STAP 2

Meng de Chinese kool met de komkommer en de sojascheuten en meng er de marinade onder. Voeg de boontjes toe en plaats gedurende een half uurtje in de koelkast.

STAP 3

Schep de groentjes voor gebruik uit de marinade en laat uitlekken (eventueel in een vergiet).

HOE MAAK JE DE WRAP?

STAP 1

Warm de wrap gedurende een dertigtal seconden op in de magnetron.

STAP 2

Bak de vegan kipstukjes met wat vetstof en leg op elke wrap enkele kipstukjes.

STAP 3

Leg hierop de ijsbergsla en de kimchi. Werk eventueel af met koriander.

STAP 4

Vouw de onderste helft naar het midden en vervolgens de linker- en rechterhelft. Omwikkel met boterpapier.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_BENL