INGREDIËNTEN

  • 2 venkels (in blokjes)
  • 1 courgette (in schijfjes)
  • 2 wortelen (in schijfjes)
  • 200 g Greenway Groenteballetjes
  • 1 blik kokosmelk (± 450 ml)
  • 1 tl Thaise gele currypasta
  • 3 limoenblaadjes (gedroogd/diepvries)
  • 1 el suiker
  • 1 el groentebouillon (poeder) of 1 blokje
  • 1 tl kurkuma
  • Plantaardige vetstof
  • Verse koriander
  • Ongezouten pinda’s
  • Kerstomaatjes
  • Limoen

Thaise gele curry

4 personen

STAP 1

Verhit vetstof en stoof de groentjes beetgaar onder gesloten deksel met wat water.

STAP 2

Meng hierbij de gele currypasta, het limoenblad, de suiker, de bouillon, kurkuma en kokosmelk. Laat even sudderen.

STAP 3

Bak de groenteballetjes in de pan of de oven en voeg ze toe aan de curry.

STAP 4

Werk af met verse koriander, geroosterde pinda’s, halve kerstomaatjes en een partje limoen.