INGREDIËNTEN
- 2 venkels (in blokjes)
- 1 courgette (in schijfjes)
- 2 wortelen (in schijfjes)
- 200 g Greenway Groenteballetjes
- 1 blik kokosmelk (± 450 ml)
- 1 tl Thaise gele currypasta
- 3 limoenblaadjes (gedroogd/diepvries)
- 1 el suiker
- 1 el groentebouillon (poeder) of 1 blokje
- 1 tl kurkuma
- Plantaardige vetstof
- Verse koriander
- Ongezouten pinda’s
- Kerstomaatjes
- Limoen
Thaise gele curry
4 personen
STAP 1
Verhit vetstof en stoof de groentjes beetgaar onder gesloten deksel met wat water.
STAP 2
Meng hierbij de gele currypasta, het limoenblad, de suiker, de bouillon, kurkuma en kokosmelk. Laat even sudderen.
STAP 3
Bak de groenteballetjes in de pan of de oven en voeg ze toe aan de curry.
STAP 4
Werk af met verse koriander, geroosterde pinda’s, halve kerstomaatjes en een partje limoen.