INGREDIËNTEN

  • 2,5 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken”
  • 5 kg Bistro groentenmix (Ardo)
  • 200 g plantaardige vetstof zoals sojaboter of olijfolie
  • 2 l kokosmelk
  • 50 g rode currypasta
  • 80 g groentebouillon
  • 100 g rietsuiker
  • 10 limoenblaadjes
  • 100 g verse koriander
  • 200 g gehakte pindanootjes (ongezouten)
  • Maïzena of alternatieve sausbinder

Rode Thaise kokoscurry

20 personen

STAP 1

Laat wat vetstof opwarmen en stoof de groenten beetgaar.

STAP 2

Voeg de kokosmelk, de rode currypasta, groentebouillon, rietsuiker en limoenblaadjes toe. Laat het mengsel licht indikken met maïzena of een alternatieve sausbinder.

STAP 3

Voeg de Gehaktballetjes toe.

STAP 4

Dien op met verse koriander of gehakte pindanootjes. Tip: Maak dit recept 100% vegan met de plant-based Kipstukjes van Greenway