INGREDIËNTEN
- 2,5 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken”
- 5 kg Bistro groentenmix (Ardo)
- 200 g plantaardige vetstof zoals sojaboter of olijfolie
- 2 l kokosmelk
- 50 g rode currypasta
- 80 g groentebouillon
- 100 g rietsuiker
- 10 limoenblaadjes
- 100 g verse koriander
- 200 g gehakte pindanootjes (ongezouten)
- Maïzena of alternatieve sausbinder
Rode Thaise kokoscurry
20 personen
STAP 1
Laat wat vetstof opwarmen en stoof de groenten beetgaar.
STAP 2
Voeg de kokosmelk, de rode currypasta, groentebouillon, rietsuiker en limoenblaadjes toe. Laat het mengsel licht indikken met maïzena of een alternatieve sausbinder.
STAP 3
Voeg de Gehaktballetjes toe.
STAP 4
Dien op met verse koriander of gehakte pindanootjes. Tip: Maak dit recept 100% vegan met de plant-based Kipstukjes van Greenway