INGREDIËNTEN

  • 1 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
  • 5 kg voorgekookte penne
  • 600 g sjalot (fijngesneden)
  • 60 g lookpuree
  • 2 kg boschampignons (mengeling, diepgevroren)
  • 2 kg schorseneerstukjes (diepgevroren)
  • 3 l sojaroom
  • 200 g champignonfond (Maggi)
  • 400 g rucola
  • 2 dl olijfolie
  • Tijm
  • Maïzena
  • Season Peper Wild Mushroom (Verstegen)

Penne met boschampignons

20 personen

STAP 1

Verhit de olijfolie en fruit de sjalot. Doe er de lookpuree en wat tijm bij.

STAP 2

Voeg nu de groenten toe en stoof ze beetgaar.

STAP 3

Voeg de sojaroom, champignonfond en Kipstukjes toe van Greenway.

STAP 4

Serveer met pasta en werk af met rucola en Season Peper.