INGREDIËNTEN
- 1 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
- 5 kg voorgekookte penne
- 600 g sjalot (fijngesneden)
- 60 g lookpuree
- 2 kg boschampignons (mengeling, diepgevroren)
- 2 kg schorseneerstukjes (diepgevroren)
- 3 l sojaroom
- 200 g champignonfond (Maggi)
- 400 g rucola
- 2 dl olijfolie
- Tijm
- Maïzena
- Season Peper Wild Mushroom (Verstegen)
Penne met boschampignons
20 personen
STAP 1
Verhit de olijfolie en fruit de sjalot. Doe er de lookpuree en wat tijm bij.
STAP 2
Voeg nu de groenten toe en stoof ze beetgaar.
STAP 3
Voeg de sojaroom, champignonfond en Kipstukjes toe van Greenway.
STAP 4
Serveer met pasta en werk af met rucola en Season Peper.