INGREDIËNTEN

  • 2 burgerbroodjes
  • 1 pakje Greenway burgers, 2x120g
  • 1 tomaat, in stukjes gesneden
  • 8 sneetjes zoetzure augurk
  • 1 ui in schijfjes gesneden
  • 4 eetlepels mayonaise of veganaise
  • 1 eetlepel mosterd
  • 2 eetlepels ketchup
  • Olie of boter

Greenway Classic burger

30 minuten

2 personen

Verwarm de oven voor op 100°.

STAP 1

Grill of bak de burger gedurende 1 minuut en 15 seconden aan beide zijden met een beetje vetstof op een matig vuur.

STAP 2

Snijd de broodjes doormidden en verwarm ze een paar minuten in de oven.

STAP 3

Bak de uienringen in een beetje vetstof tot ze lichtjes bruin worden.

STAP 4

Vermeng de mayonaise met de mosterd. Neem de onderkant van het broodje, doe er de mosterdmayonaise, de augurk, de burger, de tomatenschijfjes, de gebakken uienringen en een beetje ketchup op. Werk af met sla en sluit met bovenkant broodje.