INGREDIËNTEN

  • 1 pakje Greenway Chipolata’s
  • 300 g krielaardappelen
  • 4 wortelen
  • 200 g diepvrieserwtjes
  • 1 rode ui
  • Gedroogde tijm
  • Peper en zout
  • Vetstof

Chipolata’s met gebakken aardappeltjes, erwtjes en wortelen

30 minuten

2 personen

STAP 1

Kook de aardappelen gaar, giet af en bak ze mooi bruin in beetje vetstof. Kruid met snuifje zout.

STAP 2

Schil de wortelen, snij ze in halve reepjes en kook ze beetgaar in water. Kook in dezelfde pot ook de erwtjes een vijftal minuten mee.

STAP 3

Giet het water af, stoof de groentjes met een versnipperde rode uit in wat olie of boter en kruid met wat tijm, peper en zout.

STAP 4

Bak de chipolata’s in boter of olie. We raden je aan om de chipolata’s eerst op een hoog vuur aan alle zijden te schroeien en dan op een laag vuur te laten garen.