INGREDIËNTEN

voor de burger:

  • 2 burger buns
  • 2 Greenway Burgers
  • 2 handenvol gemengde sla
  • Schijfjes komkommer
  • Rode ui, in fijne ringen
  • Sriracha of pikante chilisaus, naar smaak
  • Optioneel: verse chilipeper, in schijfjes of grofgehakt

voor de creamy avocadodressing:

  • 1 avocado
  • 1 potje Pa’lais Cuisine Cashew Sauce
  • 1 bosje koriander
  • 1 teen look
  • sap van 0,5 à 1 limoen
  • 1 à 2 theelepels sesamolie
  • flinke snuif zout
  • Chilivlokken naar smaak

voor de salade:

  • 300 gram wortel, grof geraspt
  • 4 lente-uitjes, in ringen
  • Handvol radijzen, in schijfjes
  • 1 eetlepel sesamolie
  • limoensap naar smaak
  • 1 à 2 theelepels sojasaus
  • Snuif suiker
  • Chilivlokken naar smaak
  • 1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes

Asian Style Burger

35

2 personen

STAP 1

Bak de burgerbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

STAP 2

Maak de creamy avocadodressing door alle ingrediënten samen te mixen. Proef en kruid bij.

STAP 3

Bak de burgers in enkele minuten bruin en gaar.

STAP 4

Meng sesamolie, limoensap, sojasaus, suiker en chilivlokken in een kommetje tot een geheel. Doe de wortel, lente-ui en radijs in een kom en besprenkel met de sesamdressing. Proef en kruid bij. Werk af met de sesamzaadjes.

STAP 5

Smeer het onderste burgerbroodje in met een lepel creamy avocadodressing. Leg er vervolgens wat sla, de schijfjes komkommer en gebakken burger bovenop. Bedek de burger met de rest van de sla, korianderblaadjes en rode ui. Werk af naar smaak met chilipeper, sriracha en een extra lepel avocadodressing.

STAP 6

Serveer met de wortelsalade.