rode thaise curry met greenway Mediterraanse balletjes

INGREDIËNTEN

2,5 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken”
5 kg Bistro groentenmix (Ardo)
200 g plantaardige vetstof zoals sojaboter of olijfolie
2 l kokosmelk
50 g rode currypasta
80 g groentebouillon
100 g rietsuiker
10 limoenblaadjes
100 g verse koriander
200 g gehakte pindanootjes (ongezouten)
Maïzena of alternatieve sausbinder

Rode Thaise kokoscurry

20 personen

STAP 1

Laat wat vetstof opwarmen en stoof de groenten beetgaar.

STAP 2

Voeg de kokosmelk, de rode currypasta, groentebouillon, rietsuiker en limoenblaadjes toe. Laat het mengsel licht indikken met maïzena of een alternatieve sausbinder.

STAP 3

Voeg de Gehaktballetjes toe.

STAP 4

Dien op met verse koriander of gehakte pindanootjes. Tip: Maak dit recept 100% vegan met de plant-based Kipstukjes van Greenway

nl_BENL