japanse noedels met paksoi, champignons en saké en Greenway Filetstukjes “Just like chicken”

INGREDIËNTEN

3 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
1,5 kg noedels (zonder ei)
750 g paksoi
750 g woudpaddenstoelen mix (Ardo)
750 g rode ui
750 g peultjes
500 g lookpasta
1 l olijfolie
5 dl saké
5 dl sojasaus
Konstante pezo (Verstegen)
Specerijenmix voor kip Japans (PURE)
Rijstazijn

Japanse noedels met paksoi, champignons en saké

20 personen

STAP 1

Bak de Kipstukjes aan met de specerijenmix voor kip.

STAP 2

Bak alle groenten samen met de look in een andere pan.

STAP 3

Meng alles samen en breng op smaak met sojasaus en saké.

STAP 4

Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken.

STAP 5

Frituur enkele noedels als garnituur.

STAP 6

Snijd een rode ui in halve maantjes en marineer ze met rijstazijn.

STAP 7

Dresseer alles op een bord.

nl_BENL