STAP 1
Neem een braadpan met wat olijfolie en bak de ‘Just like chicken’-filetstukjes een 5-tal minuten krokant op een middelhoog vuur en kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden. Zet opzij.
STAP 2
Snijd de sneetjes brood in stukjes en bak ook deze broodcroutons in een scheutje olijfolie en zet opzij.
STAP 3
Snijd de Romeinse sla in grove stukken, was ze goed en zwier ze droog. Snijd de rode ui in dunne schijfjes en de kerstomaatjes in kwartjes.
STAP 4
Meng in een grote saladekom de sla, rode ui, kerstomaten, half-zongedroogde tomaatjes en de olijven. Meng ook de gebakken filetstukjes en de croutons erdoor.
STAP 5
Mix de ingrediënten voor de dressing met een staafmixer in een maatbeker tot een romige saladesaus. Roer de saus als laatste door de salade en werk af met de Parmezaanse kaas.