Midden-Oosterse pizza

STAP 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. We starten met het maken van de yoghurtdip. Pel de knoflook en hak de teentjes fijn. Meng de knoflook door de yoghurt en breng op smaak met een scheutje olijfolie, zout en zwarte peper. Zet even opzij, zodat de smaken mooi met elkaar kunnen mengen. STAP […]

Chinese ‘crispy chili’ udon noodles

chinese crispy chili udon noodles met Greenway rulgehakt

STAP 1 Hak de knoflook fijn. STAP 2 Verhit de vetstof in een wokpan. Voeg er de groenten aan toe en wok die een paar minuutjes. Voeg er de knoflook aan toe en meng alles nog even goed.  STAP 3 Voeg er nu de noedels aan toe en giet er de teriyakisaus, sojasaus, crispy chili-olie […]

Chili sin carne

Chili Sin Carne met greenway fijngehakt

STAP 1 Snij de courgettes en paprika’s in kleine blokjes en hak de ui en knoflook fijn. Ontdoe het chilipepertje van de pitjes en snij de ze heel fijn. STAP 2 Verhit de olijfolie in een grote kookpot, stoof de ui even aan en voeg dan de andere groenten, knoflook en chili toe. Ik gebruik […]

‘Just like kipcurry’ met rijst

STAP 1 Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking. Snijd de ananas in blokjes, het wit van de prei in ringen, de paprika in reepjes en de chilipeper fijn (haal er wel eerst de zaadjes uit). Verdeel de broccoli in kleine roosjes. STAP 2 Bak de filetstukjes op middelhoog vuur krokant in […]

The best vegan brownie

STAP 1 Verwarm de oven voor op 170 °C en bekleed een bakvorm of ovenschaal met bakpapier. Zeef de bloem in een grote kom en meng er alle andere droge ingrediënten door. STAP 2 Doe de plantaardige bakboter, chocolade en het water in een kom en warm op in de magnetron (of eenvoudig in een […]

Mini worstenbroodjes

mini worstenbroodjes met Greenway gehakt

STAP 1 Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng het gehakt met de heel fijn gesneden groenten, de kruiden en de fijngesneden bladpeterselie. STAP 2 Snijd de ronde bladerdeegvellen in vier horizontale en vier verticale plakjes, zodat je vierkantjes van ongeveer 7 x 7 centimeter krijgt (behalve de […]

Indian massala

tikka masala met balletjes

STAP 1 Stoof de blokjes ui samen met de gember goudbruin in het bakvet. STAP 2 Voeg de knoflook enkele minuten voor het einde van het stoven van de uien toe.  STAP 3 Bak de gehaktballetjes in de gestoofde uien. STAP 4 Voeg nu de tomatenblokjes uit blik, de groentebouillon en de tikka masala curry […]

Balletjes in tomatensaus

STAP 1 Snij de uien fijn en de wortels, courgettes en venkel in brunoise (blokjes). STAP 2 Verhit de vetstof in en stoof de groenten samen met de bouillon en de kruiden. Laat een tiental minuten pruttelen op een zacht vuur met een deksel. STAP 3 Voeg de tomatenstukjes toe en de Gehaktballetjes van Greenway. […]

Spaghetti bolognese

STAP 1 We starten met het voorbereiden van de groenten. Snijd de ui, wortels, courgette, paprika’s en selderij allemaal in kleine blokjes. Afhankelijk van je voorkeur kun je dit heel fijn of juist wat grover doen. Snijd ook de knoflook fijn. STAP 2 Neem nu een kookpan, zet op middelhoog vuur met de olijfolie en […]

Chipolata’s met gebakken aardappeltjes, erwtjes en wortelen

Greenway chipolata met gebakken aardappeltjes, erwtjes en wortelen

STAP 1 Kook de aardappelen gaar, giet af en bak ze mooi bruin in beetje vetstof. Kruid met snuifje zout. STAP 2 Schil de wortelen, snij ze in halve reepjes en kook ze beetgaar in water. Kook in dezelfde pot ook de erwtjes een vijftal minuten mee. STAP 3 Giet het water af, stoof de […]

nl_BENL