Paul Florizoone van Greenway wil meer vegetarisch op onze BBQ’s

Het zijn hoogdagen voor barbecuefanaten. Gemarineerde ribbetjes, koteletjes en steaks kunnen de grill op onder een stralend zonnetje, in het gezelschap van onze bubbelgenoten. Paul Florizoone (48), oprichter en CEO bij Greenway, wil een alternatief bieden. Zijn burgers, broccoliballetjes en chipolata’s zijn gemaakt van onder meer erwten, rode biet en kokosolie. “Alles wat we maken, is plantaardig. Toch mikken wij op vleeseters, niet per se op veganisten.”

Lees meer

Oprukkend vegan en vegetarisch aanbod biedt u mooie buitenkansen

Vegan het nieuwe mainstream? Als we het artikel in Retail mogen geloven, dan verovert plant-based food binnenkort de wereld. Of we verbaasd zijn? Dat niet. Trots? Dat wel! Ontdek alles over de snel evoluerende vlees-, vis- en zuivelvervangende markt in het interessante artikel.

Lees meer

Un burger végane au rayon viande, le pari fou de Greenway

Lees meer

Eerste plantaardige product in verse vleesrayon van de supermarkt

Lees meer

Greenway maakt 100% Belgische vegan burger die smaakt naar vlees

Lees meer

Ellis Gourmet’s “beet the roots” by Greenway

Lees meer

Vegan Foie Gras by Greenway

Lees meer