Samen komen we tot nieuwe productconcepten

Bij Greenway zijn we altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en recepten. Daarbij maken we gebruik van de creativiteit van onze medewerkers, de feedback van onze gasten of ontwikkelen op maat samen met onze klanten.


Verrassend lekker, verrassend innovatief

Het nieuwste product van Greenway – de Greenway Burger – is niet enkel ongelooflijk lekker, maar ook nog ‘s 94%
klimaatvriendelijker dan een klassieke vleesburger. Dankzij z’n lokale productie en plantaardige oorsprong veroorzaakt de burger zo’n 94% minder CO₂-uitstoot en wordt er tijdens de productie 90% minder energie en 54% minder water verbruikt. Ook het grote publiek is overtuigd van deze lekkere burger, want onlangs werd de Greenway Burger gekroond tot Beste Product van het Jaar 2019-2020. 
Innovatief, duurzaam én lekker eten? Het kan!

Meer info


Co-creatie

In samenwerking met toonaangevende horecaconcepten en foodserviceketens werken we vanuit onze gezamenlijke kennis en expertise aan de ontwikkeling van verrassend lekkere veggie producten en recepturen op maat. Zo kun je ons dus ook in andere restaurants op het menu tegenkomen.
Powered by Greenway.

voor restaurantketen Ellis Gourmet Burger ontwikkelden we smakelijke veggie en vegan burgers

voor Balls & glory bedachten we samen met Wim Bailleu een vegan gehaktbal

voor Pizza Hut maakten we een veggie falafel-slaatje

Bavet gebruikt ons veggie gehaktballetje in hun pasta gerecht.

Poule & Poulette serveert een veggie vol-au-vent met onze kipstukjes.

Productinnovatie

Vanuit onze passie voor feel good food en decennialange ervaring als veggiepioniers werken wij op eigen initiatief doorlopend aan nieuwe innovaties. Jaarlijks brengen we een aantal daarvan op de markt. Deze producten testen we eerst uitvoerig in onze eigen resto’s en bij onze bestaande klanten.

Onze producten worden gemaakt op basis van bestaande en zelfontwikkelde vleesalternatieven, zoals peulvruchten, tarwe, Beeter®, soja en noten. Altijd op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten, geïnspireerd op de actuele internationale foodtrends.

Private label

Greenway maakt onder private label exclusieve veggieproducten voor supermarktketen Delhaize.

Speciaal voor grote foodservicebedrijven, cateraars of retailers kan het interessant zijn om onder eigen label exclusieve veggieproducten te ontwikkelen. Hiervoor gelden minimale productievolumes. Neem contact op voor de mogelijkheden.