Samen komen we tot nieuwe productconcepten

Bij Greenway zijn we altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en recepten. Daarbij maken we gebruik van de creativiteit van onze medewerkers, de feedback van onze gasten of ontwikkelen op maat samen met onze klanten.

De nieuwe gourmet-pakketten van Greenway

In samenwerking met Delhaize Belgium ontwikkelde Greenway exclusief voor de feestdagen twee gourmetpakketten: de Plant-based Gourmet en de Duo Gourmet. Waar de Plant-based Gourmet, je raadt het al, louter 100% plantaardige producten bevat, zit er in de Duo Gourmet ook kip van Delhaize. Een opvallende keuze waarmee Greenway zich – als veggiepionier – op glad ijs begeeft. Toch is het een doordachte keuze, want op die manier probeert Greenway ook de vleesliefhebbers te overtuigen van de plant-based keuken. Volledig doorgeslagen of toch niet? Lees snel verder.

Lees meer


Verrassend lekker, verrassend innovatief

Met de plant-based family toont Greenway zich opnieuw van z’n innovatiefste kant. Want volledig plantaardig eten kan ook gewoon verrassend lekker zijn natuurlijk. De Greenway Burger kende van bij de lancering een ongelooflijk succes en bleek maar liefst 94% klimaatvriendelijker dan de vleesvariant. Bovendien compenseert Greenway de (al minimale) CO2-uitstoot door bij te dragen aan waardevolle projecten in ontwikkelingslanden.
Geïnspireerd door het enthousiasme van onze klanten, trokken de Greenway-chefs terug de keuken in en creëerden ze niet één, maar twee nieuwe producten die (minstens) even lekker zijn dan hun vleesalternatief: het Greenway Gehakt en de Greenway Chipolata. Een rijke smaak, een nog rijkere textuur én eveneens volledig CO2-neutraal! Wedden dat ’t smaakt?

Ontdek meer


Co-creatie

In samenwerking met toonaangevende horecaconcepten en foodserviceketens werken we vanuit onze gezamenlijke kennis en expertise aan de ontwikkeling van verrassend lekkere veggie producten en recepturen op maat. Zo kun je ons dus ook in andere restaurants op het menu tegenkomen.
Powered by Greenway.

voor restaurantketen Ellis Gourmet Burger ontwikkelden we smakelijke veggie en vegan burgers

voor Balls & glory bedachten we samen met Wim Bailleu een vegan gehaktbal

voor Pizza Hut maakten we een veggie falafel-slaatje

Bavet gebruikt ons veggie gehaktballetje in hun pasta gerecht.

Poule & Poulette serveert een veggie vol-au-vent met onze kipstukjes.

Productinnovatie

Vanuit onze passie voor feel good food en decennialange ervaring als veggiepioniers werken wij op eigen initiatief doorlopend aan nieuwe innovaties. Jaarlijks brengen we een aantal daarvan op de markt. Deze producten testen we eerst uitvoerig in onze eigen resto’s en bij onze bestaande klanten.

Onze producten worden gemaakt op basis van bestaande en zelfontwikkelde vleesalternatieven, zoals peulvruchten, tarwe, Beeter®, soja en noten. Altijd op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten, geïnspireerd op de actuele internationale foodtrends.

Private label

Greenway maakt onder private label exclusieve veggieproducten voor supermarktketen Delhaize.

Speciaal voor grote foodservicebedrijven, cateraars of retailers kan het interessant zijn om onder eigen label exclusieve veggieproducten te ontwikkelen. Hiervoor gelden minimale productievolumes. Neem contact op voor de mogelijkheden.