
Ingrédients
- 1 kg Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
- 1 kg Greenway witte worst met tuinkruiden (vegetarisch)
- 200 g ui, blokjes (Ardo)
- 1 kg uienringen (Ardo)
- 400 g gegrilde paprika (Ardo)
- 400 g aubergine, blokjes (Ardo)
- 400 g courgette, blokjes (Ardo)
- 600 g erwten extra fijn (Ardo)
- 2 kg bloemkoolrijst met rode quinoa en groene linzen (quali power mix, Ardo)
- 10 g knoflookpoeder
- 10 g saffraan
- 22 g paella mélange compleet
- 40 g World grill Indian Mystery Pure (Verstegen)
- 1 dl witte wijn
- 500 g kerstomaten
- 1 bussel peterselie
- 3 citroenen
- 200 g groentebouillonpasta
- huile d’olive
- Laurier
- Tijm
Paëlla

20 personnes
ÉTAPE 1
Verhit de olijfolie en stoof de blokjes ui met de courgette, aubergine en paprika.
ÉTAPE 2
Voeg de bloemkoolrijst met rode quinoa en groene linzen toe.
ÉTAPE 3
Breng op smaak met knoflookpoeder, saffraan en de paella mélange compleet.
ÉTAPE 4
Bevochtig met groentebouillon, tijm, laurier en witte wijn. Laat sudderen op een zacht vuurtje.
ÉTAPE 5
Bak de plant-based Kipstukjes van Greenway en de witte worst in World grill Indian Mystery Pure en olijfolie.
ÉTAPE 6
Hak de peterselie en halveer de kerstomaten.
STAP 7
Dresseer de paëlla op een bord en werk af met de uienringen, kerstomaten, peterselie en een schijfje citroen.