Ingredients

  • 400 gr Greenway Filetstukjes “Just like chicken” (vegan)
  • 100 g wortelblokjes
  • 200 gr Parijse champignons
  • 200 gr uien (in blokjes)
  • 80 g sojaboter of margarine
  • 10 g lookpuree
  • 4 beschuiten
  • 20 g mosterd
  • 300 ml bruin bier
  • 300 ml water
  • 30 g perenstroop
  • Takje tijm
  • 2 blaadjes laurier
  • Peper & zout

beef stew

4 persons

STEP 1

Bak de uien samen met de wortelblokjes tot de ui goudbruin kleurt. Voeg de look, de filetstukjes en de fijngesneden champignons toe en bak nog een aantal minuten.

STEP 2

Voeg de tijm, laurier en het bruin bier toe samen met de perenstroop en het water.

STEP 3

Besmeer de beschuiten met mosterd en laat gedurende zo’n 10 minuten mee sudderen. Roer vervolgens alles nog eens goed door.