Mini sausage rolls
STAP 1 Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng het gehakt met de heel fijn gesneden groenten, de kruiden en de fijngesneden bladpeterselie. STAP 2 Snijd de ronde bladerdeegvellen in vier horizontale en vier verticale plakjes, zodat je vierkantjes van ongeveer 7 x 7 centimeter krijgt (behalve de […]
Indian massala
STAP 1 Stoof de blokjes ui samen met de gember goudbruin in het bakvet. STAP 2 Voeg de knoflook enkele minuten voor het einde van het stoven van de uien toe. STAP 3 Bak de gehaktballetjes in de gestoofde uien. STAP 4 Voeg nu de tomatenblokjes uit blik, de groentebouillon en de tikka masala curry […]
Balls in tomato sauce
STAP 1 Snij de uien fijn en de wortels, courgettes en venkel in brunoise (blokjes). STAP 2 Verhit de vetstof in en stoof de groenten samen met de bouillon en de kruiden. Laat een tiental minuten pruttelen op een zacht vuur met een deksel. STAP 3 Voeg de tomatenstukjes toe en de Gehaktballetjes van Greenway. […]
Spaghetti bolognese
STAP 1 We starten met het voorbereiden van de groenten. Snijd de ui, wortels, courgette, paprika’s en selderij allemaal in kleine blokjes. Afhankelijk van je voorkeur kun je dit heel fijn of juist wat grover doen. Snijd ook de knoflook fijn. STAP 2 Neem nu een kookpan, zet op middelhoog vuur met de olijfolie en […]
Chipolatas with baked potatoes, peas and carrots
STAP 1 Kook de aardappelen gaar, giet af en bak ze mooi bruin in beetje vetstof. Kruid met snuifje zout. STAP 2 Schil de wortelen, snij ze in halve reepjes en kook ze beetgaar in water. Kook in dezelfde pot ook de erwtjes een vijftal minuten mee. STAP 3 Giet het water af, stoof de […]
Burger just like chicken
STAP 1 Maak een slaatje met schijfjes radijs, geraspte wortel, fijne sliertjes rode en gele paprika, stukjes komkommer en de verse kruiden. Bespreken met wat limoensap en kruid met peper en zout. STAP 2 Bak de Greenway “Just like chicken” burgers in pan met wat vetstof. Verwarm de broodjes paar minuutjes in oven op 170° […]
Chipolatas with baked potatoes, peas and carrots
STAP 1 Kook de aardappelen gaar, giet af en bak ze mooi bruin in beetje vetstof. Kruid met snuifje zout. STAP 2 Doe vetstof in braadslede of kookpot en stoof de rode ui met de wortelschijfjes en de erwtjes. Kruid af met wat gedroogde tijm, peper en zout. STAP 3 Bak de chipolata’s in oven […]
Chipolatas with spinach puree and sun-dried tomato
STAP 1 Was de spinazie en verwijder de steeltjes. Stoof de spinazie zacht in een kookpot. Giet het vocht af. STAP 2 Kook de aardappelen zacht. Giet het water af en pureer ze. Meng met de spinazie, de tomaten, sojaboter en wat peper en zout. STAP 3 Bak de chipolata’s in boter of olie. We […]
Chipolatas with savoy stew and pickles
STAP 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. STAP 2 Verwijder de buitenste bladeren en de harde kern van de savooikool. Snijd de kool in repen, spoel even en laat uitlekken. Fruit de savooikool aan in 35 gr boter en kruid met peper en zout. Zet het deksel op de kookpan […]
Chili sin carne with tacos guacamole, arrowhead onion and sour cream
STAP 1 Stoof de ui samen met de olijfolie en voeg vervolgens de paprikastukjes, look en courgette toe. Laat stoven tot alles beetgaar is. STAP 2 Bak het gehakt mee met de groenten. STAP 3 Meng er de tomatenstukjes bij en voeg ook de chili, het kaneel, de komijn en de groentebouillon toe. Laat gedurende […]